Emma en Ziggy uit K2 zoekt K3 krijgen veel online haatreacties: “50 procent wil me dood”

De kandidaten van ‘K2 zoekt K3' worden fel besproken op sociale media. Niet alle reacties zijn even positief. In deze Showbits vragen Desna en Senne vragen aan Emma en Ziggy hoe ze omgaan met online haat.

19 reacties

 • Robby Key

  1 maand geleden
  Ziggy vond ik wel leuk om bezig te zien. Al zou hij net als Emma niet bij K3 passen. Voor het minste beginnen wenen. Is geen goed voorbeeld voor de kinderen. Ik denk wel dat er preselecties geweest zijn. Zoveel inschrijvingen dat ze een jaar konden doen met programma s. Je ziet ook geen dertigers erbij.
 • Jean Gallet

  1 maand geleden
  K3 is een meidengroep voor kinderen. Daar hoort geen genderpropaganda bij.
 • De Waarheid

  1 maand geleden
  De a-sociale media maken meer kapot dan onze maatschappij lief is, 90% van de depressies hebben er wel iets mee te maken. Langs de andere kant moeten programmamakers zulke kandidaten ook niet laten opdraven voor het grote publiek maar preselectie houden waardoor er enkel ernstige kandidaten op het scherm komen en de bagger dus op voorhand gefilterd wordt. De media zijn dus voor een zéér groot deel schuldig aan al deze ongeoorloofde uitlatingen omdat zij de mogelijkheid ertoe scheppen!
 • Raoul Rouma

  1 maand geleden
  Hoe ze zich hier voorstellen zijn de reacties niet meer dan normaal. Indien je hier niet tegen kan blijf dan thuis. Krijg te zenuwen van de reacties van die levensverbeteraars. Moet je vandaag hip zijn en meelopen in de trend om overal "#MeToo" aan te halen en overal wat achter te zoeken. Je kan het geluk ook uitdagen hé, overacting is nergens voor nodig maar je komt er wel in de aandacht mee, sommige vinden dat zelfs hilarisch.
 • Katrien Wil

  1 maand geleden
  Emma, hoe je reageerde op Dries van Langenhove , hilarisch, de max gewoon ! K3 zag ik u niet doen maar je ben een knappe jongedame, en zeker talentvol!