Jolan De Bouw en Emma Bale
Volledig scherm
Jolan De Bouw en Emma Bale © Dieter Bacquaert

Emma Bale is samen met zoon van Koen De Bouw

ShowbizzCupido heeft opnieuw raak geschoten in showbizzland: zangeres Emma Bale (21) en fotomodel Jolan (27), de zoon van Koen De Bouw, vormen een koppel. De twee waren het voorbije weekend van de partij tijdens de avant-première van ‘The Man Who Sold His Skin’ in Oostende.

5 reacties

 • Hilde Weymeersch

  1 jaar geleden
  Wereldnieuws. Voor de tijd dat het duurt.
 • Isabelle Cazé

  1 jaar geleden
  Geniet samen... Mooi koppel...
 • gerda Beynen

  1 jaar geleden
  Mooie jongen, veel geluk samen en nu werk zoeken Emma want u zingen... vaak veel vals gejank he ...
 • Gregory Denorme

  1 jaar geleden
  Proficiat,maar de vraag zal zijn...... voor hoe lang, want in deze wereld is het steeds grote liefde maar de liedjes duren meestal niet te lang!!
 • Eric De Baeremaeker

  1 jaar geleden
  De showbizz is een eigen wereldje apart zeker , met eigen grenzen ?
 1. “Als misbruikers hun klauwen in je zetten, is er geen uitweg”: Mel B, die tien jaar lang mishandeld werd, geeft speech over huiselijk geweld
  Celebrities

  “Als misbrui­kers hun klauwen in je zetten, is er geen uitweg”: Mel B, die tien jaar lang mishandeld werd, geeft speech over huiselijk geweld

  ‘Scary Spice’ Mel B (47) verscheen zondag in een rood powerkostuum op het jaarlijkse congres van de conservatieve Tory-partij in Birmingham. Daar hield Mel een hartverwarmende toespraak over huiselijk geweld, gebaseerd op haar eigen ervaringen. Dat deed ze om de regering op te roepen om het rechtssysteem te veranderen en meer steun te verlenen aan slachtoffers van huiselijk geweld.
 2. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.