Emily Blunt
Volledig scherm
Emily Blunt © EPA

Emily Blunt met Ryan Gosling doen jaren 80-reeks herleven

Emily Blunt (39) is de tegenspeler van Ryan Gosling (41) in de film ‘The Fall Guy’. Dat meldt Universal Pictures in een persbericht. De film, die ook wordt geproduceerd door Gosling, is geïnspireerd op de gelijknamige tv-serie.

 1. Ryan Gosling over outfits die hij draagt als Ken: “Het lijkt wel een droom, of was het een nachtmerrie?”
  Play
  Film

  Ryan Gosling over outfits die hij draagt als Ken: “Het lijkt wel een droom, of was het een nachtmer­rie?”

  Acteur Ryan Gosling (41) zal Ken spelen in de nieuwe film ‘Barbie’. Op de film is het nog wachten tot volgende zomer, maar de beelden vanop de filmset worden nu al gretig gedeeld. Tijdens de promo voor zijn nieuwe film ‘The Grey Man’ krijgt Gosling er regelmatig vragen over. “Ik weet niet over welke foto’s je het hebt”, zegt de acteur al lachend tijdens een interview. “Als ik neonkleurige outfits aanhad en aan het rolschaatsen was, zou ik het me herinneren.”
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 1. Netflix gaat strijd aan met Disney+: plannen voor film-universum rond ‘The Gray Man’
  Film

  Netflix gaat strijd aan met Disney+: plannen voor film-universum rond ‘The Gray Man’

  De Canadese acteur Ryan Gosling (41) heeft sinds vorige week een nieuwe actiefilm uit: ‘The Gray Man’. Het streamingplatform Netflix heeft nu al, samen met het regisseursduo Russo, laten weten dat ze nog plannen in petto hebben met de prent. Ze willen een universum rond de film uitbouwen. Het woord universum doet al snel denken aan het Marvel-universum van, jawel, concurrent Disney+. Een ding is alvast bevestigd: er is een sequel op komst én Gosling speelt opnieuw de hoofdrol.
 2. STREAMINGTIP. ‘The Gray Man’: Ryan Gosling keert romantische drama’s de rug toe in actiethriller
  TV

  STREAMING­TIP. ‘The Gray Man’: Ryan Gosling keert romanti­sche drama’s de rug toe in actiethril­ler

  Met een budget van 200 miljoen dollar is ‘The Gray Man’ de duurste Netflix-film aller tijden. Maar voor die zomerblockbuster krijg je ook wat. Ryan Gosling bijvoorbeeld, die uit de gevangenis gehaald wordt om een klus te klaren voor de CIA. Zo ontdekt hij allerlei netelige praktijken bij zijn werkgever en wordt hij achternagezeten door een psychopatische ex-collega en een legertje huurmoordenaars.