Emilia Clarke.
Volledig scherm
Emilia Clarke. © Photo News/Matt Crossick/PA Wire

Emilia Clarke krijgt excuses van tv-baas die haar beledigde

CelebritiesEen Australische tv-zender heeft excuses gemaakt aan Emilia Clarke (35). Een directeur bij de zender noemde de Britse ‘Game of Thrones’-actrice “een kort en dik meisje” tijdens de première van de spin-off ‘House of the Dragon’ in Sydney.

 1. Achter de schermen: zijn Jens Dendoncker en Julie Van den Steen ook in het echt ‘Even goede vrienden’?
  Play
  Showbits
  1

  Achter de schermen: zijn Jens Dendoncker en Julie Van den Steen ook in het echt ‘Even goede vrienden’?

  Hoe gaat het er achter de schermen aan toe tijdens opnames van de dagelijkse quiz? En klinkt het echt zo goed tussen Jens Dendoncker en Julie Van den Steen. Om antwoorden op die vragen te krijgen trekt Desna naar de set van ‘Even goede vrienden’. Voor Jens al het derde programma dit najaar, naast ‘The Masked Singer’ en het nieuwe ‘Wie zoekt die wint’. “Best heftig”, geeft hij toe. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. “Toen de camera’s weg waren, kon ik hem eindelijk écht leren kennen”: Junior Planckaert en Pauline zijn tien maanden samen
  BV

  “Toen de camera’s weg waren, kon ik hem eindelijk écht leren kennen”: Junior Planckaert en Pauline zijn tien maanden samen

  Junior Planckaert (30) zocht naar de liefde en vond het dubbel en dik. De 24-jarige Pauline De Vos kwam op zijn pad via het tv-programma ‘Junior op zoek naar de liefde’. Tien maanden nadien stralen de twee van geluk. Maar ook al spendeert het koppel veel tijd samen, van samenwonen en kindjes is voorlopig nog geen sprake. “Je moet het verlangen groot houden.”