Emi over de ‘wissel’ van boer Kim: "Geen contact meer met Ginny”

ShowbizzTijdens het laatste keuzemoment in ‘Boer zkt Vrouw’ koos boer Kim definitief voor Ginny. Een keuze waar hij na de romantische date meteen spijt van bleek te hebben. Na een snelle position switch, zagen we hoe Kim op het einde van de aflevering in de armen van Emi vloog. Hoe gaat het intussen met Emi? Heeft ze lang getwijfeld na het telefoontje van Kim? En heeft ze nog contact met Ginny? Showbits-reporter Senne zocht haar op.

5 reacties

 • David Vermeulen

  1 maand geleden
  Je kunt je altijd vergissen. Dat is menselijk. Het goede voor Emi is dat hij ondanks dat er andere vrouwen waren toch voor haar heeft gekozen. Dus maw hij is dol op haar en dat is gewoon fantastisch en een sterke basis voor een relatie. Tevens is ze echt een toffe meid. Ben blij voor hun en dat ze verder veel geluk hebben en vele patatten maken.
 • An Vanautgaerden

  1 maand geleden
  Hij ziet er een lieve uit . Beter direct de knoop door te hakken dan aan het lijntje te houden en eerlijk zijn nu
 • Kaat Lambrechts

  1 maand geleden
  Ik ben ontzettend blij dat ze elkaar gevonden hebben! Soms moet je je eens stoten om tot besef te komen! Gelukkig ging het heel snel voor Kim. Ik wens dit koppeltje mooie jaren van geluk!
 • Katrien De Backer

  1 maand geleden
  Ik heb zo'n idee dat hij altijd valt voor hetzelfde type meisje, qua uiterlijk. Maar tijd zal raadgeven of het nu anders zal zijn ...
 • Ann Verschueren

  1 maand geleden
  Vergissen is menselijk en het was ook nog te vroeg voor een definitieve keuze als je niet tot over je oren verliefd bent. Toch zou ik hem niet graag zien in een relatie met mijn eigen kleindochter. Onbetrouwbaar en flierefluiter.
 1. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  Livios

  "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

  De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.
 2. Video van woeste prins William duikt op en gaat viraal, paleis grijpt onmiddellijk in
  Royalty
  1

  Video van woeste prins William duikt op en gaat viraal, paleis grijpt onmiddel­lijk in

  Een opgedoken filmpje waarin de Britse prins William (40) een fotograaf uitscheldt voor ‘walgelijk’ en hem verwijt zijn gezin te stalken is viraal gegaan. De video verscheen maandag op YouTube en werd op korte tijd tienduizenden keren bekeken, waarna de beelden ook veelvuldig via andere sociale media werden gedeeld. Het Britse koningshuis greep onmiddellijk in en liet de opname verwijderen.