Elton John trad ooit op met een luier: “De mensen moesten eens weten”

epa08036481 British musician Elton John performs during his 'Farewell Yellow Brick Road' tour at HBF Park in Perth, Western Australia, Australia, 30 November 2019 (issued 01 December 2019).  EPA/TONY MCDONOUGH AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT
EPA epa08036481 British musician Elton John performs during his 'Farewell Yellow Brick Road' tour at HBF Park in Perth, Western Australia, Australia, 30 November 2019 (issued 01 December 2019). EPA/TONY MCDONOUGH AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT
Elton John (72) is momenteel met zijn afscheidstour bezig en dat doet hem terugkijken op de meest frappante passages uit zijn carrière. Met eentje in het bijzonder: die keer dat hij optrad met een luier in Las Vegas.

“Ze moesten eens weten dat ik mezelf op dat moment aan het onderpissen was”, vertelt Elton John aan presentator Graham Norton in een interview voor BBC. De muzieklegende trad toen op, twee weken nadat hij onder het mes was gegaan voor zijn prostaat. John had daardoor een tijdlang geen controle over zijn blaas.

De zanger, die eerder deze week nog zijn optreden in Orlando afgelaste wegens een oorinfectie, gaf in datzelfde interview ook toe dat hij het moeilijk heeft met zijn kaalheid. “Ik vind het verschrikkelijk om kaal te zijn. Ik lijk dan op Shrek”, aldus Sir Elton.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Frank Vermeesch

    een luier is een groot woord , hij had heel waarschijnlijk een wat je zo kan noemen een inlegkruisje voor een eventuele druppel.

  • Elke Claes

    showbeest!