Eddy en Els
Volledig scherm
Eddy en Els © Kristof Ghyselinck

Els Ouderits uit ‘Don’t Worry Be Happy’ overleden: “Van stoppen wilde ze niet weten. We moesten blijven draaien, tot het bittere einde”

ShowbizzAfgelopen zaterdag verloor Els Ouderits, die samen met haar kroostrijke gezin te zien was in het programma ‘Don’t Worry Be Happy’, de strijd tegen kanker. Ze werd 49 jaar oud. 

38 reacties

 • Davy Monte

  2 jaar geleden
  Heel veel sterkte gewenst voor de familie!
 • Thibo Taelemans

  3 jaar geleden
  Sterkte aan de familie ...
 • Sandy Godts

  3 jaar geleden
  Heel veel sterkte met verlies van iemand dierbaar ,ze wa een prachtige vrouw en sterke. Innege deelneming aan de familie en vrienden
 • Georgette Vanoverbeke

  3 jaar geleden
  Heel veel sterkte voor de familie
 • Theo Van Hoof

  3 jaar geleden
  Rip. Veel sterkte aan de familie. Al zie je het aankomen dan is het gaan nog steeds te vroeg.
 1. Darline Devos aangeslagen na horrorcrash Chayenne Van Aarle: "Daarom zal ze de finale van Miss België openen, op groot scherm"
  BV

  Darline Devos aangesla­gen na horror­crash Chayenne Van Aarle: "Daarom zal ze de finale van Miss België openen, op groot scherm"

  Het kroontje wisselt zaterdag van kruin. Maar zal voor het eerst niet van Miss tot Miss worden overgedragen. Na een zwaar verkeersongeval op dinsdag lijkt het onwaarschijnlijk dat Chayenne Van Aarle bij de show aanwezig zal zijn, maar haar stem zal wel weerklinken. “Wij zijn als Miss-België-familie erg aangeslagen door de feiten en dus brengen we haar videoclip als openingsact”, aldus Darline Devos.