AFP
Volledig scherm
© AFP

Elon Musk en Grimes uit elkaar na een relatie van 3 jaar

CelebritiesElon Musk (50) en Grimes (33) vormen niet langer een koppel. Het nieuws van hun break-up werd bevestigd door het Amerikaanse Page Six. Musk zelf bevestigde dat hij inderdaad niet meer samen is met de Canadese zangeres. Volgens hem kunnen ze het wel nog steeds erg goed met elkaar vinden en gaan ze in de toekomst ook samen hun zoontje X Æ A-Xii (1) opvoeden.

 1. Megan Fox was zenuwachtig over haar outfitkeuze voor de MTV VMA’s: “Het was echt zenuwslopend”
  Celebrities

  Megan Fox was zenuwach­tig over haar outfitkeu­ze voor de MTV VMA’s: “Het was echt zenuwslo­pend”

  Het is ongeveer een maand geleden dat Megan Fox (35) op de rode loper van de MTV Video Music Awards verscheen. Volgers van de actrice zijn haar aanwezigheid echter nog lang niet vergeten. Voor de awarduitreiking koos Megan namelijk voor een jurk die zo goed als doorzichtig was. Een gewaagde keuze, die de vriendin van rapper Machine Gun Kelly (31) ook de nodige stress bezorgde. Dat maakte ze zelf bekend in een nieuw interview met E! News.
 2. Koen Wauters zingt mee in album voor verongelukt fietsstertje Loes: “Wil er niet aan denken dat dit mij als papa overkomt”
  Schoten

  Koen Wauters zingt mee in album voor veronge­lukt fietsster­tje Loes: “Wil er niet aan denken dat dit mij als papa overkomt”

  De opnames van het album ‘Voor Loes’ als eerbetoon voor het verongelukt fietsstertje Loes de Laat (7) uit Schoten zijn volop aan de gang. Koen Wauters, Ruth Beeckmans en de klasgenootjes van het meisje kwamen donderdag de emotionele single ‘Eenhoorn’ inzingen. Ook papa André, mama Nathalie, zus Ella en broertje Lenn zullen in het nummer te horen zijn. “Het verdriet en gemis blijven even groot, maar het is belangrijk ermee proberen om te gaan”, zegt papa André (38). “Daarbij kan muziek ons helpen.”