Elodie Ouédraogo en Otto-Jan Ham in Story
Volledig scherm
PREMIUM
Elodie Ouédraogo en Otto-Jan Ham in Story © VRT

Élodie Ouédraogo en Otto-Jan Ham doen mee aan het WK tijdrijden: “Als ik niet als laatste eindig, krijgen mijn kinderen een cavia”

ShowbizzTrainen doen ze apart, maar komend weekend springen Élodie Ouédraogo (40) en Otto-Jan Ham (42) wel allebei het zadel op, richting de finish van het WK tijdrijden. De voorbereiding was nochtans niet van de poes. Bij momenten zelfs een ware marteling, ook voor hun gezin. ‘Ik heb al zitten wenen op mijn fiets. Maar opgeven? Nooit!’, klinkt het bij Otto-Jan.

1 reactie

 • Geert Heylen

  1 maand geleden
  Hoop dan maar dat er eentje valt of mechanische pech kent,…anders winnen al die renners /rensters op één been van jullie.
 1. BV’s gaan naakt op cover van Story: “Vrienden zeiden: doe dit toch niet”
  Play
  Showbits

  BV’s gaan naakt op cover van Story: “Vrienden zeiden: doe dit toch niet”

  Ligt er vandaag een nieuw blootblad in de krantenwinkel? Zo lijkt het wel, maar het is Story dat uitpakt met drie poedelnaakte BV’s op de cover. Niemand minder dan Kristof Goffin (Dertigers), zangeres Loredana (2Fabiola) en ex-miss en kersverse mama Joke Van de Velde gaan uit de kleren. Aanleiding is het VTM-programma ‘Ze zeggen dat’ waarin Dina Tersago en Andy Peelman onderzoek voeren naar de nieuwe preutsheid in Vlaanderen. Dina gaat voor het programma ook naakt. Ook nu krijgen de BV’s veel reacties, vertellen ze aan Desna en Jarne. “Doe dat toch niet, raadden familie en vrienden mij aan”, vertelt Kristof Goffin in een nieuwe ‘Showbits’.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?