Volledig scherm
PREMIUM

Ellen Verhulst over haar relatie met Gert: “We waren beiden oud genoeg om dat slippertje een plaats te geven”

Showbizz“Ik begin de dag met sport. Ik probeer zeker vijf keer per week aan mijn conditie te werken.” En daarna zorgt ze vooral voor de honden, de kinderen én haar man Gert. Ellen Verhulst-Callebout (43) is ook in Saint-Tropez de stille stuurvrouw die ervoor zorgt dat het Verhulst-schip blijft varen. Tot haar eigen grote tevredenheid, vertelt ze in dit gesprek over haar relatie met Gert, haar leven aan zijn zijde en het opgeven van haar eigen carrière. “Dat was best een grote stap. Ik had zelf altijd goed mijn brood verdiend, en plots stopte dat.”

23 reacties

 • Carlo Verstappen

  1 maand geleden
  Gert mag blij zijn want zo gaat hij geen tweede vinden.
 • Betty Stammeleer

  1 maand geleden
  Wat is er hier weer zoveel jaloezie zoek jullie dan ook een rijke man ,maar daarom wil het niet zeggen dat iedere vrouw of man
 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Tuurlijk, oud genoeg om te beseffen dat ze anders misschien haar rijkeluisleventje zou moeten opgeven.
 • Jef Salgado

  1 maand geleden
  Voor zijn schoon ogen heeft zij hem zeker niet teruggepakt.
 • Frank Hageman

  1 maand geleden
  Naïviteit of de centen ,één van de twee
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Nicky Vankets en Cilem Tunc stellen nieuwe collectie voor: "Eén Whatsappje was genoeg voor een samenwerking”
  Play
  Showbits

  Nicky Vankets en Cilem Tunc stellen nieuwe collectie voor: "Eén Whatsappje was genoeg voor een samenwer­king”

  Voor het eerst in België werkten twee generaties van ontwerpers samen aan een modecollectie. Na zes maanden stellen Cilem Tunc en Nicky Vankets hun collectie voor aan het publiek met een grote modeshow in de Carré. Onder het motto ‘Together we can’t save the world, but we damn sure can make you look amazing’, willen ze iedereen er weer stralend laten uitzien, na de coronapandemie. Senne was erbij om te praten met de ontwerpers en een paar bekende gasten. Check het in deze nieuwe Showbits!