Ellemieke Vermolen blikt op de Nederlandse televisie terug op haar scheiding.
Volledig scherm
Ellemieke Vermolen blikt op de Nederlandse televisie terug op haar scheiding. © kijk.nl

Ellemieke Vermolen blikt terug op scheiding: “Sergio was zo vaak weg, er is niet veel veranderd”

ShowbizzEllemieke Vermolen (45) heeft haar hart laten spreken op de Nederlandse televisie. Ze was te gast in het programma ‘5 Days of Christmas’ - waarin kerst met bekende Nederlanders wordt gevierd - en blikte er openhartig terug op de moeilijke maanden die ze achter de rug heeft. Vermolen en haar ex-man Sergio Herman (51) kondigden begin januari hun scheiding aan na 13 jaar lief en leed.

3 reacties

 • eric meers

  5 maanden geleden
  13 jaar geleden was SH ook al een professioneel kok met Michelin sterren en was hij ook 70 of meer uren per week in de zaak of bezig met de zaak . Blijkbaar had EV toen daar geen problemen mee . SH is nu een multimiljonair en scheiden is nu natuurlijk zeer lucratief .
 • Frank Hageman

  5 maanden geleden
  Ga gewoon verder met uw leven en de kinderen
 • Albain Van Eycke

  5 maanden geleden
  Echt een pracht vrouw die ik hoop terug de ware liefde te vinden een toppertje echt waar
 1. INTERVIEW. Ellemieke Vermolen (44) openhartig na de scheiding van Sergio Herman: “Ik ben weer klaar voor de liefde”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Ellemieke Vermolen (44) openhartig na de scheiding van Sergio Herman: “Ik ben weer klaar voor de liefde”

  ‘When life gives you lemons, make lemonade.’ Het is een van de lijfspreuken van Ellemieke Vermolen (44). Tien maanden na haar echtscheiding van topchef Sergio Herman (51), stáát de Nederlandse er weer helemaal. Boordevol plannen en goesting in nieuwe avonturen. NINA strikte haar voor een openhartige babbel. Over de zware eerste maanden, waar ze haar veerkracht vandaan haalt, hoe ze haar kinderen ondersteunt, en over de toekomst. “Er ligt nog een heel leven voor me.”
 2. GEZIEN? ‘Da’s dikke liefde’: “We begonnen zowaar heimwee te krijgen naar Sonja Kimpen”
  PREMIUM
  TV
  9

  GEZIEN? ‘Da’s dikke liefde’: “We begonnen zowaar heimwee te krijgen naar Sonja Kimpen”

  Op sociale media liep het niet bepaald warm toen ‘Da’s dikke liefde’ werd voorgesteld. In dat nieuwe Play4-programma begeleiden seksuologe Lotte Vanwezemael (29) en huisarts Servaas Bingé (42) vier koppels naar een gezonder en dus ook slanker leven. “Niet meer van deze tijd”, oordeelde Twitter. Klopt de kritiek? Of is ‘Da’s dikke liefde’ toch meer dan het zoveelste programma over afvallen?