ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Ellemieke Vermolen blijft positief na scheiding met Sergio Herman: “Het einde van een relatie is niet het einde van de wereld”

ShowbizzOndanks haar recente breuk met Sergio Herman (51) gaat alles goed met Ellemieke Vermolen (44). “Het zijn roerige tijden, maar je leeft maar één keer”, vertelt de Nederlandse aan RTL Boulevard. En ze poseert ook voor een bikinishoot in LINDA. “Mezelf bloot geven doe ik niet graag, dus dit was de laatste keer. Letterlijk en figuurlijk.”

3 reacties

 • Hilde Weymeersch

  4 maanden geleden
  Jij verdient beter. Mooie natuurlijke schoonheid.
 • Leen Demeyer

  4 maanden geleden
  Idd Jozef, totdat je aan die overkant staat in dat gazon: dan zie je de kale plekken die daar ook zijn, en die je niet zag van aan de overkant. Waardoor het groener leek van op afstand, maar wat dus niet klopt.
 • Jozef Van der Elst

  4 maanden geleden
  Eenmaal BV verandert je leven. Je moet verdomd sterk zijn om niet in de val te trappen, maar bij heel velen is het gras groenen bij een ander.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Sieg De Doncker gaat in nieuw tv-programma op zoek naar hét interieurtalent van 2021: “Ik heb veel bijgeleerd”
  TV

  Sieg De Doncker gaat in nieuw tv-programma op zoek naar hét interieur­ta­lent van 2021: “Ik heb veel bijgeleerd”

  In het nieuwe VTM-programma ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ gaan vanaf zaterdag tien Nederlandse en Vlaamse finalisten de strijd met elkaar aan om hét interieurtalent van 2021 te worden. Sieg De Doncker (32) neemt de presentatie op zich. En dat is een meerwaarde voor hem nu hij samen met zijn vriendin Maureen Vanherbergen (33) een eigen huis aan het bouwen is. “Al had ik vroeger totaal niets met interieur” lacht Sieg. We stellen bovendien de deelnemers van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ aan je voor.