Ella Leyers
Volledig scherm
Ella Leyers © Kristof Ghyselinck

Ella Leyers werd door Dennis Black Magic gevraagd voor rol in film

ShowbizzDeze week in HUMO vertellen Ella Leyers (32) en Anemone Valcke (30) meer over hun rol in de nieuwe Streamz-serie ‘Storm Lara’. Maar ook over hun dromen en angsten én vreemde voorstellen. Zo werd Ella ooit gecontacteerd door Dennis Black Magic.

 1. Eerste film(opnames) in de ruimte ingeblikt: Russische actrice veilig geland op aarde
  FILM
  2

  Eerste film(opnames) in de ruimte ingeblikt: Russische actrice veilig geland op aarde

  De Russische actrice en regisseur die twaalf dagen aan boord van het International Space Station (ISS) verbleven om de eerste film in de ruimte op te nemen, zijn veilig en wel op aarde geland. Het Sojoez-ruimtevaartuig MS-18 met aan boord actrice Joelia Peresild, regisseur Klim Sjipenko en kosmonaut Oleg Novitski landde volgens plan om 4.36 uur in de steppe van Kazachstan. Wanneer de film in de zalen komt, is nog onduidelijk.
 2. Poetshulp voor de Britse Queen? Deze bizarre test moeten werknemers eerst doorstaan
  Royalty
  4

  Poetshulp voor de Britse Queen? Deze bizarre test moeten werknemers eerst doorstaan

  Wie ooit gedroomd heeft om voor een koninklijke familie te werken, heeft geluk: de Britse Queen Elizabeth (95) is op zoek naar een nieuwe poetshulp. De vacature voor de ‘koninklijke job’ in Buckingham Palace staat online op de site van het paleis, maar het blijkt geen sinecure te zijn om de baan in de wacht te slepen. Zo verklapt HR-manager Tracey Waterman in de Britse media dat één specifieke test bepaalt wie al dan niet in aanmerking komt.