Ella Leyers
Volledig scherm
Ella Leyers © Kristof Ghyselinck

Ella Leyers werd door Dennis Black Magic gevraagd voor rol in film

ShowbizzDeze week in HUMO vertellen Ella Leyers (32) en Anemone Valcke (30) meer over hun rol in de nieuwe Streamz-serie ‘Storm Lara’. Maar ook over hun dromen en angsten én vreemde voorstellen. Zo werd Ella ooit gecontacteerd door Dennis Black Magic.

 1. Bodyguard van Diana klapt uit de biecht: “Zij ging als eerste vreemd, niet prins Charles”
  PREMIUM
  Royalty

  Bodyguard van Diana klapt uit de biecht: “Zij ging als eerste vreemd, niet prins Charles”

  Het was de meest besproken romance, maar vooral de meest verbijsterende breuk van de vorige eeuw. De scheiding tussen prins Charles en Diana hing als een donderwolk boven het Britse koningshuis, zeker toen de prinses tragisch om het leven kwam. Tot nu toe wezen dramareeksen zoals ‘The Crown’ slechts één grote schuldige aan: Charles (73) - want die was tijdens zijn huwelijk stapelverliefd op Camilla Parker Bowles (74). Maar volgens Diana’s bodyguard Allan Peters ging het er achter de schermen heel anders aan toe en zorgde vooral de prinses voor drama. “Ik heb Charles op de hoogte moeten brengen van haar affaire.”
 2. Rachel Hazes geeft update over André: “Geen relatie met Monique”
  Showbizz

  Rachel Hazes geeft update over André: “Geen relatie met Monique”

  Rachel Hazes (51) heeft in het Nederlandse tv-programma ‘RTL Boulevard’ een update gegeven over haar zoon André Hazes (27), die sinds september een teruggetrokken bestaan leidt. Zo vertelde ze dat de volkszanger nog altijd bij haar woont. Over het bezoek van André aan zijn ex Monique Westenberg (43), waarvan de zanger onlangs zelf een filmpje op Instagram plaatste, zei ze: “Ik denk dat iedere vader naar zijn kind gaat.”