Studio 100
Volledig scherm
© Studio 100

Ella Leyers krijgt hoofdrol in musical ‘40-45'

SHOWBIZZNa een lange gedwongen pauze herstarten vanaf half oktober de voorstellingen van de musical ‘40-45'.  Naast de gekende cast zullen er ook een aantal nieuwe acteurs hun intrede maken. Ella Leyers neemt de rol van Marie op zich en maakt haar musicaldebuut. “Ik vind het heel spannend dat ik deel mag uitmaken van deze cast”, aldus de actrice.

4 reacties

 • Jacqueline Verhoeven

  2 weken geleden
  Vandaag 40-45 gaan kijken. Prachtig spektakel. Technisch vooral.. ook de zang en dans. Klein minpuntje: sommige songschrijver te langdradig. Proficiat zeker ook aan de technici
 • Ronny Van de Wal

  1 maand geleden
  Zij heeft de perfecte look ervoor.Schoon vrouwke.
 • Linda Tuerlinckx

  1 maand geleden
  Ik kijk ernaar uit. 14 oktober here we come!
 • Mario Adams

  1 maand geleden
  Die heeft het perfecte gezicht daarvoor - en daarmee bedoel ik niets negatiefs. Ze heeft zo'n 40s-vibe vind ik;
 1. Binnenkort op tv: Annemie Struyf volgt draagmoeders en wensouders voor nieuwe reeks
  TV

  Binnenkort op tv: Annemie Struyf volgt draagmoe­ders en wensouders voor nieuwe reeks

  Kinderen krijgen. Voor velen lijkt het iets vanzelfsprekend, maar dat is het lang niet niet voor iedereen. Voor sommigen is draagmoederschap dan ook de enige weg naar een biologisch kind. Voor haar nieuwe reeks volgde Één-gezicht Annemie Struyf (60) drie jaar lang draagmoeders én wensouders. Van de zwangerschap tot de bevalling, van het kraambed tot het fragiele moment waarop de baby wordt overgedragen, van de babyborrel tot het verjaardagsfeestje.
 2. Julie Van den Steen, Vincent Fierens en Laura Tesoro doorkruisen heel Vlaanderen met ‘Rode Neuzen Dag On Tour’
  Play

  Julie Van den Steen, Vincent Fierens en Laura Tesoro doorkrui­sen heel Vlaanderen met ‘Rode Neuzen Dag On Tour’

  Op 20 november wordt de aftrap gegeven van de Rode Neuzen Dag On Tour: VTM-gezichten Julie Van den Steen en Laura Tesoro en Qmusic-presentator Vincent Fierens doorkruisen een ganse week heel Vlaanderen en roepen iedereen op om massaal acties op touw te zetten om geld in te zamelen voor Rode Neuzen Dag. Tijdens de tour worden dagelijks een aantal initiatieven ‘live’ in de kijker gezet. Al wie een actie via rodeneuzendag.be registreert, maakt kans om hierover te komen vertellen bij Julie, Vincent of Laura.