Ella Leyers
Volledig scherm
Ella Leyers © VRT

Ella Leyers krijgt eigen programma op Studio Brussel

MuziekVanaf maandag 30 augustus luiden Radio 1, Radio 2, MNM, Studio Brussel en Klara het najaar in. Enkele nieuwe gezichten gaan de uitdaging in het radiolandschap aan zoals Ella Leyers en Iluna Planckaert. Al zijn er ook de vaste waarden zoals Siska Schoeters en Peter Van de Veire die op post blijven.

 1. Urbanus pakt uit met nieuwe plaat: “Ik lach graag met ‘woke’, maar ik gebruik geen woorden die je niet meer mag gebruiken”
  Play
  Showbits
  24

  Urbanus pakt uit met nieuwe plaat: “Ik lach graag met ‘woke’, maar ik gebruik geen woorden die je niet meer mag gebruiken”

  Urbanus stond opnieuw op het podium van comedy café The Joker in Antwerpen. Niet voor een zaalshow of try-out, wél om zijn nieuwste plaat voor te stellen: ‘In Roer en Rep’. Een plaat die de draak steekt met hedendaagse topics als influencers en de woke-generatie. “Ik lach graag met alles, maar ik gebruik geen woorden die je niet meer mag gebruiken”, aldus de zanger. Showbits-reporter Senne kon hem strikken voor een interview na de albumvoorstelling.
 2. ‘Grey’s Anatomy’-actrice Kate Walsh verklapt trouwplannen: “Mijn verloofde komt net de kamer binnen”
  Play
  Celebrities

  ‘Grey’s Anatomy’-actrice Kate Walsh verklapt trouwplan­nen: “Mijn verloofde komt net de kamer binnen”

  Actrice Kate Walsh (54) verklapte dat ze verloofd is met haar partner Andrew Nixon. De actrice deed een Instagramlive met Amy Brenneman (58). Wanneer Andrew de kamer binnenkwam, sprak zij hem aan als ‘haar verloofde’. De ‘Grey’s Anatomy’-ster houdt normaal gezien haar liefdesleven erg privé. De twee zouden elkaar hebben leren kennen op een cruise, voor de start van de pandemie. “Ik heb net onze verloving bekendgemaakt”, lichtte ze hem in.