Elke en Arda tijdens het laatste kampvuurmoment op 'Temptation Island'.
Volledig scherm
Elke en Arda tijdens het laatste kampvuurmoment op 'Temptation Island'. © VIJF

Elke uit ‘Temptation Island' teleurgesteld in ex Arda: “Hij zei dat zijn band met Amber die van broer en zus was”

ShowbizzElke Castro (23) nam afgelopen seizoen samen met Arda Türker (26) deel aan ‘Temptation Island’, maar ze kwam als single terug uit Thailand. Haar vriend is ondertussen samen met een van de verleidsters, Amber (24), al ontkende hij initieel dat er iets aan de hand was. 

0 reacties

 1. Adriaan Van den Hoof bundelt 14 jaar humor in compilatieshow: “Zelfs op straat verwachten mensen dat ik grappig ben”
  Showbizz
  1

  Adriaan Van den Hoof bundelt 14 jaar humor in compilatie­show: “Zelfs op straat verwachten mensen dat ik grappig ben”

  Hij staat 14 jaar op de planken en is zopas aan zijn laatste jaar op tram vier begonnen. En dan blikt een mens al eens terug. Vanaf vanavond staat Adriaan Van den Hoof (49) op het podium met z’n - door corona uitgestelde - compilatieshow ‘’t Zal schoon zijn als het af is’. In tijden waar humor steeds gevoeliger ligt en de woke-cultuur oprukt, wil de comedian ongeremd moppen blijven tappen. “Soms heb ik het gevoel dat ik me voor alles moet verantwoorden.”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).