Elke Voorspoels uit 'Blind Getrouwd' is mama geworden van een dochtertje Mila
Volledig scherm
Elke Voorspoels uit 'Blind Getrouwd' is mama geworden van een dochtertje Mila © Instagram

Elke uit 'Blind Getrouwd’ bevallen van een dochtertje

ShowbizzHeugelijk nieuws voor Elke Voorspoels (39). De voormalige ‘Blind Getrouwd’-kandidate is mama geworden van een dochtertje. Het meisje kreeg de naam Mila. Hoewel Elke vorige maand al beviel, maakte ze het nieuws nu pas bekend op Instagram.

2 reacties

 • Anne JACOBS

  2 maanden geleden
  Je dat zwanger worden dat kwam door "échte" liefde! Veel geluk aan julie drietjes, geniet ervan. Enne ja, mooi koppel met prachtig kindje.
 • eddy van dorst

  2 maanden geleden
  Onvoorstelbaar hoe die allemaal hun jong verkopen echt om te braken
 1. Sheriff over schietincident op set van ‘Rust’: “Verscheidene kogelhulzen aangetroffen”
  Play

  Sheriff over schietinci­dent op set van ‘Rust’: “Verschei­de­ne kogelhul­zen aangetrof­fen”

  De sheriff van Santa Fe in de Amerikaanse staat New Mexico heeft vandaag tijdens een persconferentie toelichting gegeven bij het schietincident op de set van de film ‘Rust’, waarbij acteur Alec Baldwin vorige week per ongeluk cameravrouw Halyna Hutchins doodschoot en de regisseur verwondde. Het onderzoek is nog lopende en er is nog geen verantwoordelijke aangeduid, aldus sheriff Mendoza, die meedeelde dat er op de filmset verscheidene gebruikte kogelhulzen werden aangetroffen.
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.