Exclusief voor abonnees

Elke Clijsters kijkt uit naar ‘The Bachelorette’: “Mocht ik nu een schone man zien, draai ik me om”

Elke Clijsters.
Elke Clijsters.
“Ik was vooral bang voor de reactie van mijn zus, dat ze zou zeggen: ‘Elke, wat haal je je nu weer op de hals?’” Elke Clijsters (35) was best nerveus toen ze aankondigde dat ze via ‘The Bachelorette’ op zoek gaat naar een nieuwe man in haar leven. Volgend jaar kunnen we op VIER meevolgen of ze hem ook vindt. Dag Allemaal had een openhartig gesprek met Clijsters over haar nieuwe avontuur, de reactie van haar naasten en hoe het verleden haar gevormd heeft. “Wat ik zeker niet wil? Een man die liegt!”

Je hebt 5% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Elle Devee

  Ik ga alvast niet kijken.

 • Eduard Janssens

  Zij die niet liegen moeten nog geboren worden !!

 • Tom Der Kinderen

  Allez weeral een programma uit de steentijd dat toen en nu niemand wenst te zien klaar voor hergebruik. Als je als zender niets meer kan aanbieden van niveau stop er dan gewoon mee ipv iedereen ermee te vervelen.

 • benoni vanstaen

  Er bestaan alleen knappe mannen, geen schone of propere want dat zijn ze meestal wel

 • Jef goossens

  En mocht ik u tegenkomen dan draai ik mij ook om !