Elke Clijsters.
Volledig scherm
PREMIUM
Elke Clijsters.

Elke Clijsters kijkt uit naar ‘The Bachelorette’: “Mocht ik nu een schone man zien, draai ik me om”

Showbizz“Ik was vooral bang voor de reactie van mijn zus, dat ze zou zeggen: ‘Elke, wat haal je je nu weer op de hals?’” Elke Clijsters (35) was best nerveus toen ze aankondigde dat ze via ‘The Bachelorette’ op zoek gaat naar een nieuwe man in haar leven. Volgend jaar kunnen we op VIER meevolgen of ze hem ook vindt. Dag Allemaal had een openhartig gesprek met Clijsters over haar nieuwe avontuur, de reactie van haar naasten en hoe het verleden haar gevormd heeft. “Wat ik zeker niet wil? Een man die liegt!”

6 reacties

 • Elle Devee

  1 jaar geleden
  Ik ga alvast niet kijken.
 • Eduard Janssens

  1 jaar geleden
  Zij die niet liegen moeten nog geboren worden !!
 • Tom Der Kinderen

  1 jaar geleden
  Allez weeral een programma uit de steentijd dat toen en nu niemand wenst te zien klaar voor hergebruik. Als je als zender niets meer kan aanbieden van niveau stop er dan gewoon mee ipv iedereen ermee te vervelen.
 • benoni vanstaen

  1 jaar geleden
  Er bestaan alleen knappe mannen, geen schone of propere want dat zijn ze meestal wel
 • Jef goossens

  1 jaar geleden
  En mocht ik u tegenkomen dan draai ik mij ook om !
 1. Elke Clijsters (35) en haar kinderen verhuisden in volle coronatijd: “Jelle en ik beseffen beiden dat deze situatie alles overstijgt”
  PREMIUM

  Elke Clijsters (35) en haar kinderen verhuisden in volle coronatijd: “Jelle en ik beseffen beiden dat deze situatie alles overstijgt”

  ‘Blijf in uw kot.’ Het kon voor Elke Clijsters op geen beter moment vallen: ze is net verhuisd naar een nieuw huis in Hasselt en is in volle uitpakmodus. De rest van haar tijd spendeert ze met kinderen Cruz (11) en Cleo (10). Om de andere week wonen zij bij ex-man Jelle Van Damme. “Ons co-ouderschap verloopt prima. Net nu kunnen we extra op elkaar rekenen.”
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!