Evi Hanssen en Eline De Munck in de uitzending van 'Het Heilig Huis van Hanssen' op Joe.
Volledig scherm
Evi Hanssen en Eline De Munck in de uitzending van 'Het Heilig Huis van Hanssen' op Joe. © Joe (VTM)

Eline De Munck over body shaming: "Wat bereik je ermee als je iemand anders een slecht gevoel geeft?"

Ze sloeg er recent in een bril van eigen makelij op de neus van onze eerste minister te schuiven, maar ook met andere zaken loopt Eline De Munck in de kijker. Zoals met haar badpakfoto's op Instagram bijvoorbeeld. In 'Het Heilig Huis van Hanssen' op Joe pakte ze de body shamers aan.

29 reacties

 • Sandy Van Buynder

  4 jaar geleden
  Hoe, ze heeft geen kinderen?! Met wiens kinderen heb ik die dan vorige zomer in Planckendael gezien bij de pinguïns? Kan effe niet meer volgen nu.
 • jan swaenen

  4 jaar geleden
  Mensen toch iedereen is mooi op zijn manier, al die negatieve commentaar laat dat achterwege. Zijn jullie perfect?? Jaloers ja!! Leg je hand op je hoofd en kijk wie eronder staat.
 • Ramon Simon

  4 jaar geleden
  Ik heb het nog nooit meegemaakt dat iemand in het echt naar u toekomt om dan kritiek op u uiterlijk te geven. Nee het zijn mensen die het nodig vinden om van zichzelf foto's te nemen en die dan op internet te zetten zodat iedereen het kan zien die kritiek krijgen. Misschien stoppen met aandacht zoeken?
 • Nele De Spiegeleer

  4 jaar geleden
  Ik zeg dat niet omdat jarloes ben. Woon heel mooi en heb alles wat ik moet hebben MAAR ik loop er niet elke dag mee te koop of post constant selfies van mij. En nu doe ik wss ook aan bodyshaming omdat ik mijn mening geef dat ingaat tegen de kudde.
 • Ivo Vandeneynde

  4 jaar geleden
  Waar haalt iemand het in zijn/haar hoofd om Eline te dik te vinden voor dit badpak? Begrijp ik echt niet. En dan nog: als iemand zich goed voelt, Let It Show!!
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.