Exclusief voor abonnees

Eline de Munck is opgelucht dat ze een andere weg insloeg: “Ik ben niet gemaakt om BV te zijn”

Eline De Munck
Kristof Ghyselinck Eline De Munck
In een vorig leven was ze aan het werk als actrice en vj bij JIM, maar tegenwoordig kennen we Eline De Munck (32) vooral als het gezicht achter brillenmerk Odette Lunettes. En daar is ze zelf allerminst rouwig om. “Ik heb geen zin meer om er altijd piekfijn uit te zien en voortdurend naar iedereen te lachen”, klinkt het in PRIMO. In een gesprek met het weekblad vertelt ze over de coronacrisis, haar al dan niet aanwezige kinderwens en haar éne talent. “Ik wist goed waar ik mee bezig was toen ik een vrouw tongzoende in een videoclip.”

Je hebt 4% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gaston Batsleer

  Niet gemaakt om BV te zijn, maar toch weer even in de media, onrechtstreeks reclame voor haar brillenmerk. Slimme marketing

 • karl van dyck

  En gelijk heb je dat je niet meer mee wil draaien in dat Nep- Wereldje van Acteur &Actrices,die vriendelijk zijn tegen mekaar in de Media of op de set, maa in het echte leven mekaar niet kunnen luchten.

 • Henri Troyat

  Als ze dat wil, wel zwijg er dan over. Waarom hier nog een artikel over die dame? En ook weren uit de boekskes dan?

 • Jil Heirman

  Ge zoekt nochtans vaak genoeg de aandacht op.