Eline De Munck en Christophe na twee jaar uit elkaar

Instagram
Eline De Munck (30) en haar vriend Christophe (42) zijn uit elkaar . "Wij zijn niet langer een koppel, maar we blijven wel vrienden", zegt een aangeslagen Eline in 'Dag Allemaal'. 

De Munck leek haar leven helemaal op orde te hebben. Met haar brillenlijn Odette Lunettes ontpopte ze zich tot succesvolle zakenvrouw en aan de zijde van Christophe, in het muziekmilieu bekend als dj MC Six, toonde ze zich een toegewijde plusmama voor zijn drie kinderen. 

Dat het koppel na meer dan twee jaar met elkaar heeft gebroken, komt als een verrassing. Enkele maanden geleden geloofde Eline immers nog rotsvast in hun relatie. "Christophe is de juiste man op de juiste plaats", zei ze toen. "Hij is twaalf jaar ouder en mijn tegenbeeld. Ik ben heftig, hij altijd rustig. Hij zorgt ervoor dat ik ook kalmer word. Dat hij al drie kinderen heeft? Als de liefde écht is, past een mens zich aan." Waarom het precies fout liep, wil ze niet kwijt. "Het is nog te vroeg, ik wil dit nu eerst rustig verwerken." 

Eline De Munck en Christophe.
James Arthur Eline De Munck en Christophe.7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • annie laureys

  op , op alles is op !!!

 • Henri Hendrickx

  Dé klassieke uitspraak in BV-land .." we zijn geen koppel meer maar wel nog vrienden"..

 • Peter Gijselaar

  Het heeft nog lang geduurd, denk wel dat ze den tel kwijt is.

 • Jozef Van Schuerbeeck

  Twee jaar bij elkaar als je "BV" bent. Dat lijkt me een redelijk gemiddelde.

 • John Beton

  Ik zal ze wel troosten. Was vroeger mijn ding niet maar met ouder te worden is ze knapper geworden