Jam City, Inc.
Volledig scherm
© Jam City, Inc.

Eindelijk: Harry Potter-vervolg op Pokémon Go komt eraan, dit zijn de eerste beelden

Na de enorme rage die Pokémon Go ontketende, konden spelontwikkelaars niet snel genoeg aan de slag gaan met een nieuw project: een vergelijkbare game rond Harry Potter. De eerste trailer werd vandaag vrijgegeven. En het moet gezegd: het ziet er bijzonder magisch uit. 

0 reacties

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 3. Freya Van den Bossche kreeg haatberichten op relatie met vriendin
  BV

  Freya Van den Bossche kreeg haatberich­ten op relatie met vriendin

  Freya Van den Bossche verscheen onlangs met haar huidige partner Eva op de rode loper van ‘Film Fest Gent’. En hierop kwam heel wat reactie, vertelt ze in ‘De Tafel van Vier’. “Op straat en in rechtstreekse berichten kreeg ik veel lieve berichten, maar er kwam ook wel wat haatmail", zegt ze. Daar reageert ze dan ook op. “Als je zo’n dingen wil sturen, moet je tegen een antwoord kunnen ook. En het is dan ook gestopt.”