Eerste rode loper voor Bo Van Spilbeeck

Bo gaat maar wat graag op de foto met Kelly Pfaff.
dieter bacquaert Bo gaat maar wat graag op de foto met Kelly Pfaff.
In Theater Elckerlyc in Antwerpen is gisteren 'De Crème Glace Oorlog' in première gegaan, het eerste komische theaterstuk van de Sven De Ridder Company. Heel wat BV's maakten hun opwachting, maar het was Bo Van Spilbeeck die met alle aandacht ging lopen. 

Voor de VTM-journaliste was het haar eerste verschijning op een rode loper sinds ze door het leven gaat als vrouw. "Op voorhand had ik toch wel wat stress over wat ik zou aantrekken, maar ik ben voor een elegante deux-pièces met daaronder hakken gegaan. Mijn eigen vrouw, voor wie heel deze transformatie niet evident is maar me wel ontzettend steunt, heeft me geholpen bij het kiezen." Bo kwam vooral om voor actrice Leen Dendievel te supporteren, haar favoriete fictieve transgender uit 'Thuis'. Van Spilbeeck laat ook weten dat ze nog elke dag overstelpt wordt door berichten. "Niet alleen om mij te steunen, maar andere transgenders bedanken me ook omdat ik hen geholpen heb om de stap te zetten."

dieter bacquaert
Bo Van Spilbeeck
dieter bacquaert Bo Van Spilbeeck28 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Chris stoops

  Er is niemand die zegt dat je dit nieuws moet lezen !!! Mensen die hier negatief over schrijven zijn naar mijn gevoel ongelukkige mensen die niet kunnen verdragen dat Bo zich nu gelukkiger voelt en dat is toch wat je voor iedereen wenst. Veel geluk Bo !!

 • Severien De smedt

  Awel Nicolas ik zou blij zijn als dat mijn vader was en fier zijn dat ze eindelijk haar hart volgt en voor haar geluk gaat ipv een bende onozelaars als jullie te luisteren! Negatieve zeikerds!

 • Laurens Heyrman

  Dit is een levensveranderende grote stap waar hij/zij fier op is... normaal dat je dat aan de wereld kwijt wil. Het verbaast mij dat in deze moderne wereld de mensen nog steeds zo middeleeuws denken.

 • DIRK VAN DESSEL

  Waarom speelt Bo niet mee in die plezante komedie van Sven De Ridder's theater ? Dergelijk blijspel zou ongetwijfeld nog veel meer volk trekken. Antwerpen is dol op humor.

 • Raoul Rouma

  Voor mij is dit een man en zo zal ik dit blijven zien. Indien ze met de rode loper de maandstonden bedoelen, proficiat dan, maar het zou me verwonderen schorsen is hier aan de orde. Moet dat nu echt die media aandacht. Leef nu een gelukkig.