Play5
Volledig scherm
© Play5

Eerste kampvuur zorgt meteen voor tranen in ‘Temptation’: “Hij zet mij echt te kakken”

TVIn ‘Temptation Island’ vloeien er jaarlijks heel wat traantjes, maar dit jaar worden de zakdoeken wel héél snel bovengehaald. Tijdens het eerste kampvuur krijgen de vrouwen het namelijk meteen moeilijk en het is vooral Donna die haar emoties niet meer kan bedwingen.

4 reacties

 • Moniek Smets

  3 maanden geleden
  Ja wat had gedacht hoe naïef kun je zijn . Als ge je wilt verlagen om in zo’n programma mee te doen zelfs de presentators verlagen zich om dat te presenteren maar ja zal goed betaald worden hé
 • Mario Roman

  3 maanden geleden
  Ja je weet als je mee doet aan Temptation Island, dat dit de kat bij de melk zetten is. Ze moesten maar niet mee hebben gedaan, dan gingen ze niet moeten wenen.
 • Wilm VanRoy

  3 maanden geleden
  Tja wie doet ook mee aan zulke programma's. Het enige nut dat ik ervan inzie om mee te doen is om terug single te worden met getuigen (Heel het TV publiek). Verder is idd de 'goed nieuws show' voor andere programma's weggelegd.
 • Jean-Claude Dauwe

  3 maanden geleden
  Niveau! Mensen met een stabiele relatie doen daar niet aan mee. En dan is er nog de vraag wie daaraan kijkt ...
 1. De 200 projecten voor De Warmste Week zijn bekend
  Showbizz

  De 200 projecten voor De Warmste Week zijn bekend

  De 200 projecten van De Warmste Week zijn bekend. De solidariteitsactie van de VRT zal geld inzamelen onder het motto ‘kunnen zijn wie je bent’. “1 op de 5 Vlamingen kan zichzelf niet zijn in onze samenleving. Dat heeft verschillende oorzaken, bijvoorbeeld door hoe ze eruit zien, wie ze graag zien, omdat ze minder kansen krijgen in de maatschappelijke context waarin ze leven of gewoon omdat het mentaal even minder met ze gaat”, zo laat VRT vandaag weten in een persbericht. “Daar wil De Warmste Week iets aan doen.”
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.