Eerste beelden nieuwe aflevering 'Taboe' met Philippe Geubels: "Wilde gij zo als zwarte op tv?"

Photo News
Er mag weer stevig wat afgelachen worden in de nieuwe aflevering van Taboe. Deze week doorbreekt Philippe Geubels het taboe rond mensen met een andere huidskleur. Zondag pas op je tv, maar de eerste beelden bekijk je alvast hier.

Er wordt deze week opnieuw niet enkel gelachen in 'Taboe', maar ook heel wat afgepraat. Zo voert Philippe een serieus gesprek met Willy, die het geluk had om goed opgevangen te worden in Vlaanderen.

De derde aflevering van Taboe bekijk je morgen op Eén.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Naomi Beal

  Eindelijk een programma die eens toelaat hoe andere mensen denken, waar wij als Vlamingen schrik van hebben al die jaren omdat we moeilijk met verandering om kunnen. Geubels doe zo verder en negatieve commentaren krijg je altijd, want wij Belgen zagen en klagen graag Go for it

 • frans desmet

  moest dit het enige programma op tv zijn dan verkoop ik direct mijn tv toestel en kijk gans de avond naar mijn aquarium, dat zou tenminste meer het bekijken waard zijn.

 • Gerhard VAN NIEUWENHOVE

  Nu nog een programma over de echte armen en degene die geen rusthuizen kunnen betalen !Kan men daar ook mee lachen ?

 • Arthur Houben

  Ochgottekes toch...het wangedrag van vreemden ligt weer aan hoe ze opgevangen worden, niet hoe ze zich gedragen, maw: WIJ zijn weer de zondebok zoals gewoonlijk!! Humoristisch grof zijn, zelfreflectie/zelfspot blijft weer exclusief beperkt tot de blanke/vlaamse 'racisten', teleurstellend, geubels, je lijkt zo wel oikofoob: alleen kakken op eigen volk, de rest blijft taboe

 • deneckere Bernard

  Geubels mag dat en het kost ons zakken belastingsgeld. Als wij dat doen schreeuwt iedereen moord en brand.