Een beveiliger spreekt met een vertegenwoordiger van de staat New Mexico op de filmset van 'Rust' na het fatale schieticident. (22/10/2021)
Volledig scherm
Een beveiliger spreekt met een vertegenwoordiger van de staat New Mexico op de filmset van 'Rust' na het fatale schieticident. (22/10/2021) © REUTERS

Eerder problemen met filmwapen tijdens opnames ‘Rust’: cameraploeg vertrok om onveilige werksituatie vlak voordat Baldwin fatale schot loste

Zeker zes leden van de cameracrew verlieten de filmset van ‘Rust’ enkele uren voordat acteur Alec Baldwin per ongeluk het schot loste waarbij cameraregisseur Halyna Hutchins om het leven kwam. Dat schrijven de LA Times en showbizz-site Deadline. De werknemers hadden geklaagd over de slechte werkomstandigheden. Ook zouden er eerder problemen zijn geweest met een filmwapen op de set.

  1. Ashton Kutcher voelde zich niet aangetrokken tot zijn vrouw Mila Kunis op set van ‘That 70's Show’
    TV

    Ashton Kutcher voelde zich niet aangetrok­ken tot zijn vrouw Mila Kunis op set van ‘That 70's Show’

    Het lijkt wel alsof ze altijd al een koppel geweest zijn. Ashton Kutcher (44) en Mila Kunis (39) zijn inmiddels acht jaar gelukkig getrouwd en hebben samen twee kinderen genaamd Wyatt (8) en Dimitri (6). Maar de vonk tussen hen beide was er zeker niet altijd. Op de set van ‘That 70's Show’ was er namelijk helemaal geen interesse, vertelt Kutcher. “Dat kwam door ons leeftijdsverschil.”