REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Eerbetoon aan overleden Bob Saget in juni te zien op Netflix

TVHet eerbetoon van sterren aan acteur, komiek en presentator Bob Saget is binnenkort ook voor het grote publiek te zien. Een registratie van de avond voor de overleden ‘Full House’-acteur en presentator van ‘America’s Funniest Home Videos’ komt in juni naar Netflix.

 1. Dina Tersago na de rel bij boer Raphaël: “Dat voorval sloeg alles, maar er is nog meer drama op komst”
  Play
  Showbits
  15

  Dina Tersago na de rel bij boer Raphaël: “Dat voorval sloeg alles, maar er is nog meer drama op komst”

  Dina Tersago had ons gewaarschuwd: “Het wordt één van de meest dramatische seizoenen van ‘Boer zkt vrouw’”. En ze heeft gelijk gekregen, met als voorlopige hoogtepunt de ruzie op het erf van boer Raphaël. Maar er beloven nog crisissen aan te komen. Hoe gaat de presentatrice daar zelf mee om, want zij wordt telkens het mijnenveld ingestuurd om te gaan bemiddelen. “Ik ben mama van twee jongens die al eens ruzie maken. Ik ben dus wel wat gewoon”, knipoogt ze. Bekijk het hele gesprek met Dina in een nieuwe Showbits.
 2. Kevin Janssens van stoere rokkenja­ger tot stijlvolle presenta­tor: "Hij vult de leegte die Niels Destadsbader achterliet op VTM”
  PREMIUM
  BV

  Kevin Janssens van stoere rokkenja­ger tot stijlvolle presenta­tor: "Hij vult de leegte die Niels Destadsba­der achterliet op VTM”

  Kevin Janssens (43) is alomtegenwoordig op uw tv-scherm. Niet als acteur, maar als debuterend presentator in ‘Bestemming X’ én als jurylid in ‘The Masked Singer’. “Zo vult hij -samen met Jens Dendoncker- de leegte op die Niels Destadsbader achterliet op VTM”, aldus ‘Dag Allemaal’. Janssens bewijst dat hij als entertainer van alle markten thuis is, nadat hij eerder als acteur ook al was opgevallen door z’n veelzijdigheid en niet bang blijkt te zijn van uitdagende rol.
 1. KIJK. Het moment waarop comedian Theo Maassen kindje van 3 uit zaal zet
  Play
  SHOWBIZZ

  KIJK. Het moment waarop comedian Theo Maassen kind van 3 uit zaal zet

  Op sociale media zijn beelden opgedoken van het incident tijdens een show van comedian Theo Maassen (56) in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Na een seksueel getinte grap zette de Nederlandse cabaretier vrijdagavond een peuter van drie jaar uit de zaal. “Ik zal ervoor zorgen dat jullie het geld terugkrijgen, maar zo ga ik niet spelen”, klonk het verontschuldigend. Volgens Maassen was zijn show veel te schunnig voor een kind. “Wat als ik straks mijn penis stijf ga maken?”