Eén wil volgend jaar nieuw seizoen van 'Het Gezin'

VRT
De eerste reeks van ‘Het Gezin’, het programma waarin het leven van acht Vlaamse gezinnen, met een boeiend, interessant of pakkend leven wordt gevolgd met onbemande camera’s, krijgt een vervolg. 

De eerste reeks, die op woensdag wordt uitgezonden, trok niet meteen een miljoenenpubiek, maar scoorde wel erg goed bij jongeren. Voldoende reden voor Eén om bij productiehuis Geronimo een tweede seizoen te bestellen. Voor de nieuwe reeks zoeken de makers opnieuw gewone families voor wie een bijzondere periode aanbreekt.

Technologisch hoogstandje

‘Het Gezin’ was technologische een hoogstandje omdat een speciaal ontwikkeld camerasysteem werd gebruikt waarbij doen en laten van de ‘gezinnen’ maandenlang kon worden vastgelegd zonder dat hun dagelijkse leven werd beïnvloed. De reeks leverde op die manier ontroerende en authentieke beelden op van het leven zoals het is, soms absurd en grappig, maar altijd oprecht en respectvol.

Kandidaten voor het tweede seizoen van ‘Het Gezin’ kunnen zich binnenkort al aanmelden. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jozef Van Schuerbeeck

    Peeping Tom is zeer in trek. De mensen in hun eigen huis hun doen en laten begluren, wat heeft men daaraan.