Een week nadat ze hun relatie bekendmaakten zijn Joris uit ‘Blind Getrouwd’ en zijn nieuwe vriendin alweer uit elkaar

Joris Brauns, ‘Blind Getrouwd’
VTM Joris Brauns, ‘Blind Getrouwd’
Joris uit ‘Blind Getrouwd’ maakte een week geleden bekend dat hij een nieuwe vriendin had gevonden, maar de liefde is helaas alweer over. 

Joris en Annelies waren ten tijde van ‘Blind Getrouwd’ afgelopen jaar een van de opvallendste koppels. Zo kan iedereen zich nog de beelden voor de geest halen waarin Annelies in een badkamer vol witte rozen staat. Joris probeerde op die manier een laatste charmeoffensief om het hart van zijn vrouw voor zich te winnen, maar het had net het tegenovergestelde effect. De reacties van Annelies op de vele pogingen van Joris waren dan ook hét gespreksonderwerp van kijkend Vlaanderen.

Dat Joris na afloop van het programma wél de liefde had gevonden, maakte zijn fans erg blij. “Het is een zwaar jaar geweest, maar nu kan ik een geheimpje onthullen. Ik heb veel geleerd, maar het grootste geschenk dat ik in mijn leven kon krijgen is dit meisje. Ze is de beste. Ik hou van jou, voor altijd, Eva.” Zo schreef hij op zijn sociale media, maar ook dat sprookje is intussen over. “Omdat ik na ‘Blind Getrouwd’ veel berichtjes kreeg ging Eva in paniekmodus”, klinkt het. “Ze had veel bevestiging nodig. Verder geen kwaad woord, want ik gun haar alle geluk”, zegt hij aan het Nieuwsblad.  
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Pierke Pol

    Ik hou van jou,voor altijd.... En dan gedaan na een week. Dat jongetje is precies blijven hangen in zijn lagere school periode. Loser pur sang.

  • Bernd Vaes

    Wat dacht je anders... Uit Blind Getrouwd is een typische reality-show en dus slechts een show. Trouwen doet men nooit blind, nu ja, wanneer men hersenen heeft.

  • luc vanessa

    wanneer gaat mens eens stoppen met deze nonsens tv . Het is allemaal voor gekauwde koek en spelen met emoties . Weg met die nonsens