Eén van deze vijf dames wint volgens ons het kroontje van Miss België 2020

Wie wordt Miss België?
Joël Hoylaerts Wie wordt Miss België?
Op zaterdag 11 januari geeft Elena Castro Suarez (19) haar kroontje van Miss België door aan één van de 32 finalistes. Wij hebben ze de voorbije week gewikt en gewogen tijdens hun verblijf in het Baron Resort in Sharm-el-Sheikh. Volgens ons wordt het mooiste meisje van het land straks één van deze vijf dames.

1) Celine Van Ouytsel 

- Leeftijd: 23 

- Woonplaats: Herentals

- Ze heeft lang blond haar, houdt van roze en is met meer dan 61.000 volgers een fenomeen op Instagram. Toch is ze allesbehalve een dom blondje. Celine heeft een masterdiploma Rechten op zak, mét onderscheiding.

Joel Hoylaerts / Photo News

2) Yara Stuyven 

- Leeftijd: 16

- Woonplaats: Blanden

- Yara studeert Wetenschappen Wiskunde in het zesde middelbaar en is het nichtje van de bekende wielrenner Jasper Stuyven. In haar vrije tijd rijdt ze op IJslandse paarden.

Joel Hoylaerts / Photo News

3) Anicca Van Hollebeke 

- Leeftijd: 23 

- Woonplaats: Faimes  

- Anicca studeert Toerisme en Recreatiemanagement aan de hoge school. Ze zit in het derde jaar. Haar exotisch kleurtje heeft ze te danken aan haar Afrikaanse roots. Haar familie is afkomstig van de Seychellen.

Joel Hoylaerts / Photo News

4) Elize Baron 

- Leeftijd: 21 

- Woonplaats: Herent

- Elize studeert Communicatiewetenschappen. Ze zit in het vierde en laatste jaar, waardoor ze binnenkort haar thesis moet indienen. Zelfs op reis in Egypte werkte ze naarstig verder. Haar blonde coupe doet niets vermoeden, maar Elize heeft wel degelijk Congolese roots. Haar opa is van Afrikaanse afkomst. 

Joel Hoylaerts / Photo News

5) Gaëlle Delforge 

- Leeftijd: 19 

- Woonplaats: Andenne 

- Gaëlle zit in het zesde middelbaar. Ze studeert Sociale en Technische Wetenschappen. Gaëlle is afkomstig van het Afrikaanse Togo. 

Joel Hoylaerts / Photo NewsReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.