VRT
Volledig scherm
© VRT

Eén-programma's 'Down the road' en 'Sorry voor alles' winnen prestigieuze Gouden Roos

De Eén-programma's 'Down the road' en 'Sorry voor alles' hebben vanavond in Berlijn een prestigieuze Gouden Roos gewonnen. De Gouden Roos bekroont "originaliteit, kwaliteit en creativiteit in amusementsprogramma's in tv en nieuwe media".

24 reacties

 • Els Daneels

  4 jaar geleden
  Down the road: Hééérlijke reeks, genoten met volle teugen, met een lach en tranen van ontroering!!! Dikke Proficiat! Ook gefeliciteerd voor "Sorry voor alles"! Grote luxe tegenwoordig voor de kijkers van de Vlaamse TV!! Bedankt aan alle makers!
 • Didi Bellens

  4 jaar geleden
  Proficiat aan Dieter Coppens, dit is echt verdiend. Zo'n toffe kerel en hij heeft geen kapsones zoals zoveel anderen. Ook proficiat aan de Down medewerkers uiteraard. Sorry voor alles, daar ben ik absoluut geen fan van,en zeker niet van de presentator, dus hij moest er voor mij geen krijgen, hij enerveert mij met zijn lachen en moppen, dus daar zap ik steeds voor weg.
 • pascale de meersman

  4 jaar geleden
  Terecht voor Dieter Coppens en iedereen die aan Down the road heeft meegewerkt. Mooie oprechte reeks. Ik ben fan
 • Sofie Smeesters

  4 jaar geleden
  Schitterend !! Proficiat !
 • Codo Waregem

  4 jaar geleden
  Zeer waarheidsgetrouwe reportage maar wel met de beteren onder hen met het "syndroom van down". Ik zag mijn broer voorbij komen zoals hij 10 jaar geleden was, met de ludieke opmerkingen, hetgeen ze wél kunnen ! Jammer genoeg is hij al enkele jaren dement en nu zeer hulp behoevend.
 1. RECENSIE. ‘Dahmer’: “Na twintig minuten wilden we vooral iets vrolijkers opzetten”
  PREMIUM
  TV
  3

  RECENSIE. ‘Dahmer’: “Na twintig minuten wilden we vooral iets vrolijkers opzetten”

  Als ‘American Horror Story’-koning Ryan Murphy z’n creatieve duivels loslaat op ‘Milwaukee Cannibal’ Jeffrey Dahmer, dan zetten wij onze out of office op. En u best ook. Want met tien afleveringen van iets minder dan een uur belooft deze sinistere vertelling van de man die 17 lustmoorden op z’n geweten heeft -en er niet vies van was delen van z’n slachtoffers op te peuzelen of bij te houden op sterk water- binnen als een misselijkmakende mokerslag. Maar of deze Netflix-reeks enkel uw duistere dorst voor true crime wil lessen, of ook echt iets zegt over de falende volwassenen die een monster lieten gedijen? Dat zoekt Evelien Delgouffe in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.