VRT
Volledig scherm
© VRT

Eén-programma's 'Down the road' en 'Sorry voor alles' winnen prestigieuze Gouden Roos

De Eén-programma's 'Down the road' en 'Sorry voor alles' hebben vanavond in Berlijn een prestigieuze Gouden Roos gewonnen. De Gouden Roos bekroont "originaliteit, kwaliteit en creativiteit in amusementsprogramma's in tv en nieuwe media".

24 reacties

 • Els Daneels

  3 jaar geleden
  Down the road: Hééérlijke reeks, genoten met volle teugen, met een lach en tranen van ontroering!!! Dikke Proficiat! Ook gefeliciteerd voor "Sorry voor alles"! Grote luxe tegenwoordig voor de kijkers van de Vlaamse TV!! Bedankt aan alle makers!
 • Didi Bellens

  3 jaar geleden
  Proficiat aan Dieter Coppens, dit is echt verdiend. Zo'n toffe kerel en hij heeft geen kapsones zoals zoveel anderen. Ook proficiat aan de Down medewerkers uiteraard. Sorry voor alles, daar ben ik absoluut geen fan van,en zeker niet van de presentator, dus hij moest er voor mij geen krijgen, hij enerveert mij met zijn lachen en moppen, dus daar zap ik steeds voor weg.
 • pascale de meersman

  3 jaar geleden
  Terecht voor Dieter Coppens en iedereen die aan Down the road heeft meegewerkt. Mooie oprechte reeks. Ik ben fan
 • Sofie Smeesters

  3 jaar geleden
  Schitterend !! Proficiat !
 • Codo Waregem

  3 jaar geleden
  Zeer waarheidsgetrouwe reportage maar wel met de beteren onder hen met het "syndroom van down". Ik zag mijn broer voorbij komen zoals hij 10 jaar geleden was, met de ludieke opmerkingen, hetgeen ze wél kunnen ! Jammer genoeg is hij al enkele jaren dement en nu zeer hulp behoevend.