Een onenightstand beschaamde het vertrouwen van Niels Destadsbader: “Ik heb toen een half uur gehuild”

© VRT 2019
Het liefdesleven van Niels Destadsbader (31) gaat niet altijd over rozen. In de podcast ‘De Meeloper’ van Qmusic-dj Sam De Bruyn vertelde hij een opvallende anekdote. De populaire zanger dacht dat hij een leuk meisje ontmoet had, maar kwam bedrogen uit toen bleek dat het voor haar enkel om zijn bekendheid draaide. “Ik heb toen een half uur gehuild”, geeft hij toe.

“Ik heb één keer iets meegemaakt, daar was ik zo slecht van”, vertelt Niels aan Sam. “Ik had iemand leren kennen. We hebben op café lang gepraat en het was echt heel plezant. Op een bepaald moment gaat ze mee naar mijn huis en ze blijft slapen.” Al deden de twee wel wat meer dan enkel slapen. “Uiteraard. We hebben geen wafels gebakken, hé", lacht Niels. “Het was echt een heel gezellige avond.” 

Maar toen de acteur de volgende ochtend wakker werd, werd de droomavond plots een spreekwoordelijke nachtmerrie. “Ik werd wakker van een geluid en ik zie haar iets wegsteken.” De zanger vroeg meteen of ze een foto had genomen, maar dat ontkende ze ten stelligste. “Maar ik zag aan haar ogen dat ze aan het liegen was.” Niels nam haar gsm af en merkte dat zijn voorgevoel klopte. “Ze had foto’s genomen, waarschijnlijk om naar haar vriendinnen te sturen: ‘Het is gelukt’”, klinkt het. “Ik heb alle foto’s gewist en haar verzocht mijn huis te verlaten. Ik heb de deur dichtgedaan en ik heb toen een half uur gehuild.”

De volledige podcast kan je hier beluisteren. 
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hanne Koek

  Wel een hele gevoelige man. Er zijn er niet veel die er zo openlijk over praten. Dat vind ik wel knap van hem.

 • Mady Vermeulen

  Arme, arme Niels. Voortaan toch maar iemand beter leren kennen vooraleer ermee in bed te duiken. Er bestaat zoiets als de prijs van de roem betalen. Wedden dat het meestal andersom is? Dat er veel meer verliefde meisjes jankend rondlopen omdat hun idool hen na een one night stand dumpt?

 • Ivan Willems

  Ja gast, dat is uw eigen schuld hè. Je leert iemand kennen en na één koffie de koffer in duiken. Nu moet je niet komen zagen hé.

 • Katrien D'herde

  En wás het geen one night stand dan? Als het meer was, waarom de eerste nacht al sex hebben? Veel respect komt daar niet bij kijken, ook van jouw kant!! Als je niet zo rap het bed induikt zal je meteen het kaf van het koren kunnen scheiden!

 • paul van de velde

  Hopelijk heeft Niels hier iets uit geleerd ? Gebruik ze eens goed en hou ze in het oog en na de daad zet ze aan de deur. Want voor jou staan ze in de rij en heb je ze maar uit te kiezen en profiteer er van. Dat hebben andere zangertjes ook gedaan hoor.