Volledig scherm
© © VRT 2019

Een onenightstand beschaamde het vertrouwen van Niels Destadsbader: “Ik heb toen een half uur gehuild”

ShowbizzHet liefdesleven van Niels Destadsbader (31) gaat niet altijd over rozen. In de podcast ‘De Meeloper’ van Qmusic-dj Sam De Bruyn vertelde hij een opvallende anekdote. De populaire zanger dacht dat hij een leuk meisje ontmoet had, maar kwam bedrogen uit toen bleek dat het voor haar enkel om zijn bekendheid draaide. “Ik heb toen een half uur gehuild”, geeft hij toe.

12 reacties

 • Hanne Koek

  1 jaar geleden
  Wel een hele gevoelige man. Er zijn er niet veel die er zo openlijk over praten. Dat vind ik wel knap van hem.
 • Mady Vermeulen

  1 jaar geleden
  Arme, arme Niels. Voortaan toch maar iemand beter leren kennen vooraleer ermee in bed te duiken. Er bestaat zoiets als de prijs van de roem betalen. Wedden dat het meestal andersom is? Dat er veel meer verliefde meisjes jankend rondlopen omdat hun idool hen na een one night stand dumpt?
 • Ivan Willems

  1 jaar geleden
  Ja gast, dat is uw eigen schuld hè. Je leert iemand kennen en na één koffie de koffer in duiken. Nu moet je niet komen zagen hé.
 • Katrien D'herde

  1 jaar geleden
  En wás het geen one night stand dan? Als het meer was, waarom de eerste nacht al sex hebben? Veel respect komt daar niet bij kijken, ook van jouw kant!! Als je niet zo rap het bed induikt zal je meteen het kaf van het koren kunnen scheiden!
 • paul van de velde

  1 jaar geleden
  Hopelijk heeft Niels hier iets uit geleerd ? Gebruik ze eens goed en hou ze in het oog en na de daad zet ze aan de deur. Want voor jou staan ze in de rij en heb je ze maar uit te kiezen en profiteer er van. Dat hebben andere zangertjes ook gedaan hoor.
 1. Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank
  Play
  Da's Liefde

  Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank

 2. Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"
  Play

  Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"