Nederlandse kranten vinden dat de 'beerput' tot op de bodem moet geleegd worden en vrezen de komende tijd nog meer onthullingen.
Volledig scherm
Nederlandse kranten vinden dat de 'beerput' tot op de bodem moet geleegd worden en vrezen de komende tijd nog meer onthullingen. © RV

“Een jachtgebied voor geile mannetjes”: dit schrijven Nederlandse kranten over ‘The Voice of Holland’

Ook de Nederlandse kranten berichten uitvoerig over de misstanden en het vermeend seksueel misbruik bij ‘The Voice of Holland’. Er wordt gesproken over een “beerput” die is geopend, maar wel nog maar “het topje van de ijsberg” is. Meer “onthullingen zullen de komende tijd volgen”. Het tv-programma wordt omschreven als “een jachtgebied voor geile mannetjes” en rapper Ali B. als een “veronderstelde zedendelinquent” en “seksueel roofdier”.

7 reacties

 • Pascale Van Camp

  4 maanden geleden
  Ik heb dit ook - verschillende keren zelfs - meegemaakt, en er waren nooit getuigen bij, zo slim waren ze wel zodat je het niet zou kunnen bewijzen. Seksuele toespelingen maken, opzettelijk heel dicht bij je komen staan en tegelijkertijd seksueel getinte gebaren maken, ik kan er een boek over schrijven. En ja, je staat met je rug tegen de muur dan als je je baan wil houden, zeker als alleenstaande, je kan ze geen klap verkopen want dan ben je je job kwijt.
 • eli bosch

  4 maanden geleden
  Niet alleen in cultuursector zitten geile mannetjes. Je wilt niet weten hoeveel van die geile mannetjes in het bedrijfsleven rond lopen. In drie van de vijf bedrijven waar ik gewerkt heb er getuige van geweest. Maar inderdaad door machtsmisbruik en als ondergeschikte die afhankelijk is van de machtshebber en de nood aan het loon, zwijg je als vrouw. Vooral omdat je vrees niet geloofd te worden en dat alles ontkend wordt; Zie nu ook door Ali B en Marco B. Alles wordt ontkend en als smaad gezien.
 • Stefanie van Dijk

  4 maanden geleden
  Hoezo is het victim blaming als je zegt dat de slachtoffers zelf onmiddellijk aan de bel hadden moeten trekken, dat is toch ook gewoon zo! Alleen moeten mensen (vrouw/man/..) wel weten dat ze ten aller tijden over zoiets aan de bel kunnen trekken, dat dat nooit tegen ze gebruikt kan worden en de zaak vervolgens ook uitgezocht wordt. Ik wordt veel kwader dat er over de handelingen van de bandleider niet eerder een onderzoek is ingesteld na zaak no.1, maar nu komt niemand weg met enkel nog foei!
 • Sandra Vanstechelman

  4 maanden geleden
  Ik heb het beetje gehad. Hoor, Een mens is al schuldig gevonden zonder een aanklacht bij de politie en bewijzen . Is oke tuurlijk niet!.. maar laat het gerecht zijn werk doen En niet de mediá. Als ik morgen zeg dat een bekend persoon mij heeft aangeraakt Zonder bewijs .wel heel gemakkelijk. en even zeggen in bedrijfleven is dit al veeel langer bezig met de secretaresses.maar daar hoor je niks van .
 • Martin Van Lersberghe

  4 maanden geleden
  Sorry @ Frank Willems, Vind ik erover! het zijn nu net diegene die de macht hebben, die deze ook misbruiken om hun wellusten bot te vieren en degene die iets van hun leven willen maken misbruiken omdat zij in een mindere positie zitten! denk maar eens aan je eerste werkdag, had je het toen voor het zeggen?
 1. ANALYSE. “Grijpen en graaien was het, bij The Voice. De tik op de vingers komt geen dag te vroeg”
  PREMIUM

  ANALYSE. “Grijpen en graaien was het, bij The Voice. De tik op de vingers komt geen dag te vroeg”

  “Zot van glorie is vooral jurylid Ali B zijn boekje te buiten gaan.” Dat ruikt onze reporter Nadine Van Der Linden als ze boven ‘de beerput van The Voice’ gaat hangen. Hoe één en ander kon blijven duren, bleek dan weer uit het gesprek met John de Mol. “Die ziet er jonger uit dan zijn 66 jaar, maar blijkt een werkgever oude stijl, die meent dat één donderpreek volstaat. De televisiewereld zal hierna ánders worden. Veiliger, maar ook minder spontaan.”
 2. Miss België Chayenne Van Aarle reageert op alle geruchten: “Ik heb een vermoeden van wie het komt”
  Play
  Showbizz

  Miss België Chayenne Van Aarle reageert op alle geruchten: “Ik heb een vermoeden van wie het komt”

  Onze nieuwe Miss België Chayenne Van Aarle kreeg het na haar overwinning al hard te verduren. Vrijwel meteen staken er verschillende geruchten de kop op. Zo zou de familie van Chayenne de jury omgekocht hebben en daarnaast zou ze zelf al plastische chirurgie gebruikt hebben. Op donderdag reageerde de 22-jarige Miss België op alle kritiek in ‘De Cooke & Verhulst Show’.