Karen Gillan als Sam in 'Gunpowder Milkshake'.
Volledig scherm
Karen Gillan als Sam in 'Gunpowder Milkshake'. © The Searchers

“Een groepje van zo’n vier vrouwen doet m'n stunts”: actrice Karen Gillan genoot volop van opnames nieuwe actiefilm

FilmEen komische actiethriller vol doldwaze vechtscènes. Dat is ‘Gunpowder Milkshake’, de nieuwste film van Navot Papushado, in één zin samengevat. De Israëlische regisseur slaagde er met Karen Gillan, Lena Headey, Angela Bassett, Carla Gugino en Michelle Yeoh in om een absolute girlpower-topcast bij elkaar te krijgen. Hoofdrolspeelster Gillan (33) zegt dat ze dankzij de opnames één van haar mooiste zomers in Berlijn beleefde: “Zelfs na een lange draaidag gingen we met z’n allen op stap. Ik heb er vriendinnen voor het leven aan overgehouden.”

 1. Eddy Demarez opnieuw aan het werk bij Sporza na ongepaste uitspraken
  Showbizz
  34

  Eddy Demarez opnieuw aan het werk bij Sporza na ongepaste uitspraken

  Hij stond enkele maanden op non-actief, maar intussen is Eddy Demarez (53) opnieuw aan de slag bij de Sporza-redactie, achter de schermen weliswaar. “Een traject in het teken van herstel”, klinkt het bij de VRT. Afgelopen zomer werd Demarez van de buis gehaald na enkele ongepaste uitspraken over de Belgische basketbalvrouwen. Of hij in de toekomst ook terugkeert als presentator, is nog niet duidelijk.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.