Evy heeft geluk: 'figuur'/cafébaas Wim Dierickx in 't Oud Sashuis in Astene (Deinze) open. Haar eerste heeft er zin in, dus bestelling: "Een heerlijke filter."
Volledig scherm
PREMIUM
Evy heeft geluk: 'figuur'/cafébaas Wim Dierickx in 't Oud Sashuis in Astene (Deinze) open. Haar eerste heeft er zin in, dus bestelling: "Een heerlijke filter." © Florian Van Eenoo Photo News

Een goed glas op het terras met Evy Gruyaert: "Door corona is het leven veel rustiger en dat bevalt me”

The Great Escape. Een terras met Evy Gruyaert is een ontsnapping. Een time-out in een koortsachtig bestaan zonder dat daar een virus voor hoeft te zorgen. Wachten op koffie die traag doorsijpelt. Kijken naar een brug die op en neer veert. Bootjes die traag voorbijvaren. 'Start to Relax' met Evy: les 1.

1 reactie

 • Franciscus Willy Nuyts

  1 maand geleden
  Toffe Madam.Een lichtpuntje in de mediawereld.
 1. Van ‘Junior Eurosong’ tot ‘I want to see you naked’: Jasper Publie doorbreekt taboes met nieuw nummer ‘Black’
  MUZIEK

  Van ‘Junior Eurosong’ tot ‘I want to see you naked’: Jasper Publie doorbreekt taboes met nieuw nummer ‘Black’

  De naam Jasper Publie zegt u misschien niet meteen iets, maar ‘Bandits’ of ‘Junior Eurosong’ zullen sowieso een belletje doen rinkelen. Het ooit zo schattige zangertje dat ons land wou vertegenwoordigen tijdens het Songfestival danst nu in bloot bovenlijf in de videoclip van zijn single ‘Black’. Daarin zingt Jasper onder de artiestennaam JEPP over je eigen identiteit durven tonen. “Ik studeer muziek, heb een relatie met een man, dat past zogezegd niet in het typische plaatje.”