Woensdag besliste Tomorrowland om het festival te verplaatsen naar het laatste weekend van augustus en het eerste van september.
Volledig scherm
PREMIUM
Woensdag besliste Tomorrowland om het festival te verplaatsen naar het laatste weekend van augustus en het eerste van september. © Photo News

Eén en al chaos op de festivalwei: hoe groot is de kans nog op een zomer vol concerten?

ShowbizzEr heerst chaos in festivalland. Nu alle grote spelers - van Tomorrowland tot Rock Werchter 'light' - hun hoop vestigen op eind augustus of begin september, dreigt er een
tekort aan technici en politiemanschappen om die feestjes in goede banen te leiden. En de kleinere spelers? Die vrezen een tekort aan bezoekers en zijn misnoegd. Alles afstemmen wordt nog een huzarenstukje.

16 reacties

 • John Verbeke

  4 maanden geleden
  Tegen de zomer van 2022 zijn alle vaccinaties al heel lang weer uitgewerkt hoor! Er is geen enkel verschil tussen 2021 en 2022!
 • Jan Claes

  4 maanden geleden
  Rock Am Ring (en Rock Im Park) in Duitsland is afgelast, dus niet zeveren dat ze de toekomst rooskleurig inzien. De twee grootste festivals in Duitsland, de grote trekkers van de internationale groepen zijn dus al afgelast. De rest zal volgen, iedereen die denkt dat die NL festivals begin van de zomer zullen doorgaan is ofwel een compleet naïve dromer ofwel gewoon dom.
 • Patrick De pauw

  4 maanden geleden
  Definitief verbannen die concerten en festivals teveel microben en drugs en dan drank en sex dus weg met dat gedoe allemaal
 • David De Wit

  4 maanden geleden
  Er is geen kans Zowel kleine als grote festivals! Gebruik jullie verstand indien jullie dar hebben’
 • johan linsen

  4 maanden geleden
  Vergeet 2021 maar !! ga plannen voor 2022 en hopen dat dan iedereen gevaccineerd is.
 1. Journalist Serge Simonart (60) wil jeugd met nieuw boek wekken en wapenen: “Als je geen geslachtsziekte wil, moet je eerst weten dat die bestààn”
  PREMIUM
  Kunst & Literatuur

  Journalist Serge Simonart (60) wil jeugd met nieuw boek wekken en wapenen: “Als je geen geslachts­ziek­te wil, moet je eerst weten dat die bestààn”

  Je hebt maar één leven, en op het einde ben je pas goed klaar om eraan te beginnen. Om dat procédé te versnellen, schreef Serge Simonart (60) - Humo-journalist en interviewer van de grote sterren - een bijbel vol levenslessen om vooral jongeren mee te wekken en te wapenen. “Zonder overdrijven, ik bespaar hen duizend blutsen, builen en veel geld.”