Een eigen butler, exclusieve wijncollectie en toegang tot een ‘geheim’ restaurant: zo luxueus is het honeymoon-resort van ‘Blind Getrouwd’

ShowbitsDe pasgehuwde koppels van ‘Blind Getrouwd’ trekken voor hun gezamelijke huwelijksreis naar het luxueuze resort ‘Lujo Bodrum’ in Turkije, een hotel met een echte wow-factor. Meerdere zoet- en zoutwaterzwembaden, wellness en liefst tien restaurants. De koppels verblijven er aparte luxevilla’s met een eigen zwembad. Onze Showbits-reporter Desna trok afgelopen weekend ook naar Bodrum om het resort te bezoeken. Aan die luxe hangt ook een prijskaartje. Voor een verblijf in de villa betaal je in het hoogseizoen meer dan 1.000 euro per nacht. Maar in ruil krijg je dan wel alles wat je hart verlangt.

7 reacties

 • Polutnik Ronald

  2 maanden geleden
  Met dan steeds camera's achter jullie aan , dan ga ik nog liever in een kleiner hotelletje met minder luxe en zonder camera's erbij . En dan zouden er meer koppeltjes slagen met hun getrouwd leven .
 • Phara Van Hoydonck

  2 maanden geleden
  Waw, daar zou ik ook weleens willen logeren. Leuke reportage. 👍🏼
 • Vera Redant

  2 maanden geleden
  Er is precies veel geld over bij vtm. Al die spel programma's waar de bv ook moet betaald worden. Geef nog maar wat meer reclame.
 • Dimitri De Witte

  2 maanden geleden
  Mooi om daar nu zo mee uit te pakken als de helft van de bevolking moet krabben om de rekeningen te kunnen betalen!
 • Marc Brees

  2 maanden geleden
  Zou ik ook wel willen maar dan zonder die Blind getrouwd zever.
 1. Axel Daeseleire deelt opnieuw geld uit in ‘Erfgenaam Gezocht’: “Ik noem mezelf een handige herverdeler”
  Play
  Showbits
  9

  Axel Daeseleire deelt opnieuw geld uit in ‘Erfgenaam Gezocht’: “Ik noem mezelf een handige herverde­ler”

  In het nieuwe seizoen van ‘Erfgenaam Gezocht’ pakt Axel Daeseleire opnieuw uit met enkele straffe cases over verloren gewaande erfgenamen. Mensen die zonder het te weten recht hebben op een aardige som geld. Het totale bedrag loopt op tot 500 miljoen euro, geld dat anders op rekening van de Belgische staat zou belanden. Daarvoor moet Axel wel gaan graven in het verleden van families. “En daarbij waag je je wel eens op glad ijs”, vertelt hij aan Desna in een nieuwe Showbits.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 3. Producent ‘De Zonen van Van As’ zwaar ontgoocheld in VTM: “Geen zesde reeks? Dan maken we een film”
  Play
  Showbits
  6

  Producent ‘De Zonen van Van As’ zwaar ontgoo­cheld in VTM: “Geen zesde reeks? Dan maken we een film”

  De film ‘De Zonen van Van As’ loopt vanaf vandaag in de zalen. Maar acteur Jaak Van Assche en producent René Vlaeyen dromen al van een vervolg. Vlaeyen is nog altijd een beetje boos op VTM omdat de zender geen zesde reeks bestelde. “Toen heb ik meteen beslist: we maken er een film van”, vertelt hij aan Jarne op de afterparty tijdens de lancering. Jarne komt er ook te weten dat er zelfs ooit plannen waren voor een film rond ‘De Kotmadam’. Hoe dat afliep, ontdek je in een nieuwe Showbits.
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Sensuele zangeres Cyra speelt verloren dochter van Karen Damen in ‘Familie’: “Vroeger grote fan van K3”
  Play
  Showbits

  Sensuele zangeres Cyra speelt verloren dochter van Karen Damen in ‘Familie’: “Vroeger grote fan van K3”

  Gisteravond waren de kijkers van ‘Familie’ getuige van de eerste confrontatie tussen Vanessa en haar dochter Yoko. Het personage van Karen Damen (48) bleek 26 jaar geleden bevallen te zijn van een dochter, die ze onmiddellijk heeft afgestaan voor adoptie. De dochter duikt nu op, een rol voor Cyra Gwynth (27), een Belgische actrice/zangeres met Nederlandse en Filipijnse roots. De rol van Yoko is haar eerste grote acteerervaring. Showbits bracht de twee samen voor een eerste dubbelinterview, waarin Cyra meteen moest bekennen dat ze als kind grote fan was van K3. Bekijk het hele gesprek hier.