Een eigen butler, exclusieve wijncollectie en toegang tot een ‘geheim’ restaurant: zo luxueus is het honeymoon-resort van ‘Blind Getrouwd’

ShowbitsDe pasgehuwde koppels van ‘Blind Getrouwd’ trekken voor hun gezamelijke huwelijksreis naar het luxueuze resort ‘Lujo Bodrum’ in Turkije, een hotel met een echte wow-factor. Meerdere zoet- en zoutwaterzwembaden, wellness en liefst tien restaurants. De koppels verblijven er aparte luxevilla’s met een eigen zwembad. Onze Showbits-reporter Desna trok afgelopen weekend ook naar Bodrum om het resort te bezoeken. Aan die luxe hangt ook een prijskaartje. Voor een verblijf in de villa betaal je in het hoogseizoen meer dan 1.000 euro per nacht. Maar in ruil krijg je dan wel alles wat je hart verlangt.

7 reacties

 • Polutnik Ronald

  4 maanden geleden
  Met dan steeds camera's achter jullie aan , dan ga ik nog liever in een kleiner hotelletje met minder luxe en zonder camera's erbij . En dan zouden er meer koppeltjes slagen met hun getrouwd leven .
 • Phara Van Hoydonck

  4 maanden geleden
  Waw, daar zou ik ook weleens willen logeren. Leuke reportage. 👍🏼
 • Vera Redant

  4 maanden geleden
  Er is precies veel geld over bij vtm. Al die spel programma's waar de bv ook moet betaald worden. Geef nog maar wat meer reclame.
 • Dimitri De Witte

  4 maanden geleden
  Mooi om daar nu zo mee uit te pakken als de helft van de bevolking moet krabben om de rekeningen te kunnen betalen!
 • Marc Brees

  4 maanden geleden
  Zou ik ook wel willen maar dan zonder die Blind getrouwd zever.
 1. ’t Is gebeurd: Erik ‘kapitein Eenoog’ Van Looy zwaait af in Nederlandse ‘Slimste Mens’
  BV

  ’t Is gebeurd: Erik ‘kapitein Eenoog’ Van Looy zwaait af in Nederland­se ‘Slimste Mens’

  Het is gebeurd: Erik Van Looy heeft zijn eerste finalebeurt in ‘De Slimste Mens’ in Nederland niet overleefd. In de finale blokkeerde hij op een vraag over priemgetallen en ging zo ten onder. Met opgeheven hoofd en met de kleuren van de Belgische vlag op zijn ooglapje. “Met twee ogen had ik misschien wel gewonnen”, lachte Erik, die aan zijn geslaagde passage in de tv-quiz meteen de zekerheid overhoudt dat hij in januari 2024 met zijn zaalshow ‘Verslaafd’ op tournee mag door Nederland.
 2. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.