Een eigen butler, exclusieve wijncollectie en toegang tot een ‘geheim’ restaurant: zo luxueus is het honeymoon-resort van ‘Blind Getrouwd’

ShowbitsDe pasgehuwde koppels van ‘Blind Getrouwd’ trekken voor hun gezamelijke huwelijksreis naar het luxueuze resort ‘Lujo Bodrum’ in Turkije, een hotel met een echte wow-factor. Meerdere zoet- en zoutwaterzwembaden, wellness en liefst tien restaurants. De koppels verblijven er aparte luxevilla’s met een eigen zwembad. Onze Showbits-reporter Desna trok afgelopen weekend ook naar Bodrum om het resort te bezoeken. Aan die luxe hangt ook een prijskaartje. Voor een verblijf in de villa betaal je in het hoogseizoen meer dan 1.000 euro per nacht. Maar in ruil krijg je dan wel alles wat je hart verlangt.

7 reacties

 • Polutnik Ronald

  4 maanden geleden
  Met dan steeds camera's achter jullie aan , dan ga ik nog liever in een kleiner hotelletje met minder luxe en zonder camera's erbij . En dan zouden er meer koppeltjes slagen met hun getrouwd leven .
 • Phara Van Hoydonck

  4 maanden geleden
  Waw, daar zou ik ook weleens willen logeren. Leuke reportage. 👍🏼
 • Vera Redant

  4 maanden geleden
  Er is precies veel geld over bij vtm. Al die spel programma's waar de bv ook moet betaald worden. Geef nog maar wat meer reclame.
 • Dimitri De Witte

  4 maanden geleden
  Mooi om daar nu zo mee uit te pakken als de helft van de bevolking moet krabben om de rekeningen te kunnen betalen!
 • Marc Brees

  4 maanden geleden
  Zou ik ook wel willen maar dan zonder die Blind getrouwd zever.
 1. Pukkelpop maakt nieuwe namen én ticketprijzen bekend: ook in schijven betalen is nu mogelijk
  MUZIEK

  Pukkelpop maakt nieuwe namen én ticketprij­zen bekend: ook in schijven betalen is nu mogelijk

  De affiche van Pukkelpop krijgt steeds meer vorm. Op woensdag kondigde de organisatie maar liefst elf nieuwe namen aan. Onder meer Joost, Years & Years en Yungblud komen naar het festival. Vanaf woensdag 15 februari kunnen de fans tickets voor de volgende editie kopen en die zijn zoals verwacht iets duurder. Daarom biedt het populaire festival ook een betaling in drie beurten aan, zonder extra kosten.
 2. BBC excuseert zich voor verwarring van Beyoncé met Viola Davis tijdens de Grammy’s: “Dit was beneden onze gebruikelijke normen”
  TV

  BBC excuseert zich voor verwarring van Beyoncé met Viola Davis tijdens de Grammy’s: “Dit was beneden onze gebruike­lij­ke normen”

  Afgelopen zondag werd Beyoncé (41) gekroond tot de artiest met de meeste Grammy’s ooit. Een historisch moment op de Grammy Awards, dat ook werd uitgezonden op de Britse televisiezender BBC. Al ging dat niet zonder een slag of stoot. Toen het ging over het grote succes van ‘Queen B’, toonde de zender namelijk beelden van de actrice Viola Davis (57). Een grote flater, die niet onopgemerkt voorbij ging. Na veel kritiek heeft BBC zich geëxcuseerd: “Dit was beneden onze gebruikelijke normen.”
 1. GEZIEN? ‘Assisen’: “Alle macht aan de tv-kijker geven? Zelden een goed idee”
  PREMIUM
  TV

  GEZIEN? ‘Assisen’: “Alle macht aan de tv-kijker geven? Zelden een goed idee”

  Uniek in de wereld is ‘Assisen’ niet - ook in een aflevering van de bejubelde reeks ‘Black Mirror’ kon het publiek bijvoorbeeld al meebeslissen over het verloop van het plot - maar in het Vlaamse tv-landschap is de nieuwste Play4-fictieserie wel de eerste in z'n soort. Na zes afleveringen mogen u en ik uitmaken of prima ballerina Eveline Van Laecke (Violet Braeckman) al dan niet haar dansmentor en minnaar vermoord heeft. Maar levert dat originele uitgangspunt ook een baanbrekende tv-reeks op? “Het einde van een assisenzaak bepalen? Alsof het leven al niet genoeg verantwoordelijkheden telt.”