Kürt Rogiers als Lars in 'Familie'
Volledig scherm
Kürt Rogiers als Lars in 'Familie' © VTM

Eén dode, één vermiste, één extra exit én een huwelijk op komst: nieuw seizoen van ‘Familie’ start met een rotvaart

TV(Spoiler alert) Het 31ste seizoen van ‘Familie’ hakte er maandag van bij de start meteen serieus in. Quinten onderging een spoedoperatie na zijn hartfalen en de ontvoering van Lars leek lang fataal te zullen aflopen. Jonas en Simon haalden het einde van de aflevering niet en dinsdag verdwijnt er nog een derde personage definitief uit de soap: Stefanie. ‘Familie’ is terug, maar de begingeneriek moet nu al worden aangepast.

 1. Karen Damen spreekt voor het eerst over het verlies van haar vader: "De tranen van Vanessa in ‘Familie’ zijn altijd echt”
  Play
  Showbits
  6

  Karen Damen spreekt voor het eerst over het verlies van haar vader: "De tranen van Vanessa in ‘Familie’ zijn altijd echt”

  Het zijn heftige weken voor Vanessa Mariën, het personage van Karen Damen in ‘Familie’. Plots werd ze geconfronteerd met haar verleden als callgirl. Ze raakte in die tijd ook zwanger, maar stond de baby af. Voor Karen een rollercoaster aan emoties om te spelen net nu ze in het echte leven haar papa verloor. In Showbits spreekt ze voor het eerst over deze zware periode. Bekijk hier het gesprek met Jarne.
 2. STREAMINGTIP. ‘My Unorthodox Life: Season 2’: nog meer drama dan bij de Kardashians
  TV

  STREAMING­TIP. ‘My Unorthodox Life: Season 2’: nog meer drama dan bij de Kardas­hians

  Nadat ze in 2013 een ultra-Orthodoxe Joodse gemeenschap ontvlucht, groeit de Amerikaanse Julia Haart uit tot een (zakelijk) fenomeen en een speerpunt voor de moderne vrouwenbeweging. Dat was ook streamingdienst Netflix niet ontgaan en die lanceerde vorig jaar realityreeks ‘My Unorthodox Life’, waarin Haart ons een inkijk gunt in haar leven. Nu zijn Julia en haar entourage terug voor een tweede rondje.
 3. ‘Goeiemorgen, morgen’ van Nicole en Hugo gaat viraal in Oekraïne: “Het is een woord waar we mee vloeken”
  Play
  Muziek

  ‘Goeiemor­gen, morgen’ van Nicole en Hugo gaat viraal in Oekraïne: “Het is een woord waar we mee vloeken”

  Het nummer ‘Goeiemorgen, morgen’, de Belgische Eurovisiesongfestivalinzending uit 1971, is in Vlaanderen en omstreken een geweldige hit die heel wat mensen kunnen meezingen. Maar niet alleen hier, zo blijkt. Want in Oekraïne is het liedje momenteel ook immens populair. “Goeiemorgen heeft hier een andere betekenis”, vertellen enkele Oekraïners aan NOS.