Eén dag na zijn officiële breuk met Pommeline: Fabrizio dolt al in het zwembad met een andere dame

Gisteren bevestigde hij officieel zijn breuk met ‘Temptation’-Pommeline, vandaag werd hij op Tomorrowland gespot met een andere dame. Fabrizio amuseerde zich te pletter met een ex-miss België kandidate. 

Het regende toch de hele dag op Tomorrowland, dus een plons in het zwembad meer of minder maakte niet echt uit. Dat hebben ook Fabrizio en ex-miss België kandidate Maithé Rivera ook geweten. Zij dolden samen in het zwembad van de VIP-lounge. Ondanks de vele dj’s die zwoegden op het podium, was dit toch wel hét tafereel dat de meeste aandacht trok. Rondom het zwembad werd er volop gefilmd, want het ‘Temptation’-gezicht werd natuurlijk meteen herkend door de aanwezige bezoekers.

Opmerkelijk is dat Pommeline en Fabrizio hun breuk gisteren officieel hebben gemaakt, en dat die laatste vandaag al meteen met een andere vrouw wordt gespot. 

Maithé en Fabrizio.
Instagram Maithé en Fabrizio.
Maithé en Fabrizio op Tomorrowland.
Instagram Maithé en Fabrizio op Tomorrowland.
Maithé en Fabrizio op Tomorrowland.
Instagram Maithé en Fabrizio op Tomorrowland.
Maithe Rivera
RV Maithe Rivera23 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Lins Catje

  Laat die gast toch zen leven leiden tjeezes... als je uit elkaar gaat ga je toch om met wie je zelf wilt,een ex = een ex met een reden... en het leven gaat verder !

 • Aran Van Wichelen

  Nou hij heeft dan wel iets deftig gevonden

 • chloe guerin

  leuk voor het kind...........weeral.......

 • Amy Doumen

  Wat een dikke zever allemaal !! En trouwens met wat voor oud nieuws komen jullie eigenlijk ? Als je Fabrizio en Maithe volgt zie je dat ze al langer met elkaar omgaan dan enkel tomorrowland.. dit is gewoon weer een stunt om Fabrizio in een slecht daglicht te plaatsen. Maar het feit dat Pommeline op haar instagram telkens met andere kerels gespot wordt daar wordt niks over gezegd hé. Wens die jongen en pom een gelukkig leven toe en zwijg verder !

 • Peter Verreth

  Alles is tegenwoordig gebruiken en gebruikt worden want we leven in een consumptiemaatschappij, joepie