Exclusief voor abonnees

Een comeback voor Milk Inc zit er volgens Regi nog niet in: “Linda is er echt niet klaar voor en ik jaag haar niet op”

Regi Penxten
Pieter-Jan Vanstockstraeten Regi Penxten
Komende zondag is Regi naast Niels Destadsbader opnieuw een van de grote favorieten om de Radio 2 zomerhit te winnen. De dj scoort bovendien erg goed met zijn zomersingle ‘Summer Life’ en heeft een eivolle agenda in de zomer. Een comeback voor Milk Inc zit er voorlopig nog niet in, vertelt de Limburger in Dag Allemaal. 

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Rodrigus

  Die komt niet meer terug.wat heel normaal is

 • Katrien Wouters

  Ik begrijp haar keuze. Zou het ook niet kunnen... Leef je leven Linda, alleen jij weet wat je voelt en hoe je er mee om gaat. Niemand kan dat in Uw plaats zeggen of doen ...

 • Fritz Shmidt

  Goed want niemand wacht daar op.

 • Robert De Meulder

  Moet een moeilijk leven hebben.Denken dat je wat af weet van muziek om kindjes in hun handen te laten klappen.Zou beter aan het kampvuur gaan zitten en Vrolijke Vrienden zingen.

 • Wanda Helsen

  Heel erg wat Linda heeft meegemaakt, maar ze zou misschien toch moeten proberen haar leven op te pakken. Het zou geweldig zijn als ze terug zou optreden, maar denk niet dat het ooit nog gaat gebeuren, de pauze is al te lang. Als ze dan terug komt gaat iedereen het continu over haar kind hebben en dat is veel te moeilijk voor haar denk ik. We missen je Linda!