Thierry, Michel en Gauthier Mertens
Volledig scherm
PREMIUM
Thierry, Michel en Gauthier Mertens © Dieter Bacquaert

Edelsmederij Mertens verzorgt al een eeuw de kostbaarheden van Laken: “De zilvercollectie van Astrid zit veilig achter slot en grendel”

RoyaltyVan het polijsten van een zilveren oorbel tot het opnieuw vergulden van kroonluchters: edelsmid en hofleverancier Thierry Mertens (48) doet het allemaal. Op zijn vijftiende ging hij in de leer bij zijn vader Michel (70) en ook zoon Gauthier (23) is gebeten door de familiemicrobe. “De lockdowns geven ons extra werk: mensen zijn gaan beseffen hoezeer ze gehecht zijn aan familiestukken.”

 1. Twee jaar na haar vertrek als K3-choreografe bekent Axana Ceulemans de échte reden: “Ik sprak nooit het woord ‘burn-out’ uit”
  BV

  Twee jaar na haar vertrek als K3-choreogra­fe bekent Axana Ceulemans de échte reden: “Ik sprak nooit het woord ‘burn-out’ uit”

  Het is Axana Ceulemans die verantwoordelijk is voor de vele iconische K3-dansjes. Twintig jaar lang fungeerde ze als choreografe, vriendin en tweede moeder voor de zeven K3'tjes die de revue passeerden. Maar in 2020 hield ze het voor bekeken. In alle stilte, zonder toeters en bellen. “Ik deed het enkel nog voor het geld”, klonk het. Twee jaar later bekent ze de échte reden achter haar vertrek. “Ik leefde door mijn burn-out onder een steen."
 2. Bende volgt Mariah Carey op sociale media en breken in wanneer ze niet thuis is
  Celebrities

  Bende volgt Mariah Carey op sociale media en breken in wanneer ze niet thuis is

  De politie van Sandy Spring in de Amerikaanse staat Georgia heeft een onderzoek gestart nadat er is ingebroken in het huis van Mariah Carey (53). De zangeres kocht het huis in 2021, maar de laatste maanden wordt er in Sandy Spring meer en meer ingebroken. De diensten gaan ervan uit dat het gaat om een bende die bekende mensen als doelwit neemt. Ze volgen hen op sociale media en slaan toe wanneer de sterren niet thuis zijn.