Eddy Wally achterna: dochter Marina springt uit een ‘vliegmachien’

Joel Hoylaerts / Photo News
Marina Wally, dochter van wijlen zanger Eddy Wally, is in Moorsele uit een ‘vliegmachien’ gesprongen. De 62-jarige vrouw kreeg de sprong cadeau van de organisatie achter Kamping Kitsch Club, waar de zangeres in augustus optreedt. De stunt is een knipoog naar het repertoire van Eddy Wally.

Eddy Wally zal voor eeuwig en drie dagen gekend staan om het liedje ‘Ik spring uit een vliegmachien’. Een betere persoon voor een sprong uit zo'n ‘vliegmachien’ dan zijn eigen dochter was er dus niet. Marina zong het liedje uit volle borst terwijl ze naar beneden sprong. De sprong werd eerder al aangekondigd als weddenschap. Marina ging toen een uitdaging aan met de organisatoren van Kamping Kerstmis, de kerstballenvariant van Kamping Kitsch Club. Ze namen met Marina een filmpje op en beloofden dat als het filmpje 500 likes kreeg en ook nog eens 500 keer gedeeld werd, Marina uit een ‘vliegmachien’ zou springen. 

Joel Hoylaerts / Photo News
Joel Hoylaerts / Photo News3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Henk Kleijwegt

    Me lieve maatje die ik altijd helpt en steunt ben super trots op u groetjes uit rotterdam

  • sandra baart

    gewoon tof !!

  • Anne Jacobs

    Wel een fijne madam die Marina, durvertje!