Eddy Planckaert en kleinzonen Mageno en Devon
Volledig scherm
PREMIUM
Eddy Planckaert en kleinzonen Mageno en Devon © kristof ghyselinck

Eddy Planckaert neemt z’n fietsende kleinzonen in bescherming nu hun eerste koersen eraan komen

ShowbizzDe ene droomt van de Tour, de andere van de Ronde van Vlaanderen. De ambities lopen dus wat uiteen, maar één ding is zeker: Devon (14) en zijn neef Mageno (13), de kleinzonen van Eddy Planckaert (62), gaan hun kans wagen als coureur. “Natuurlijk geeft me dat voldoening”, zegt opa Eddy. “Maar godverdekke, ze gaan afzien, hoor!”

15 reacties

 • eduard janssens

  3 maanden geleden
  Is een echte volksmens ik hoor hem graag bezig toffe gast
 • Marc Sierens

  4 maanden geleden
  Wat Eddy op tv laat zien is zeker geen voorbeeld van verstand,overacting om plezant over te komen bij ons resulteerde dat in wegzappen het is soms niet om aan te zien.
 • dretie munkies

  4 maanden geleden
  Eddy is echt een gewone volksmens ! Hemel en aarde verschil als je hem vergelijkt met Sven Nijs !
 • Yves Steenssens

  4 maanden geleden
  @ Matthias " U schrijft het zelf de dirigent doet niks" , maar werkt natuurlijk ook hard , maar speelt inderdaad niet mee.
 • Ine Van Cauwenberg

  4 maanden geleden
  Zalige familie! Verbonden tot en met, daar kunnen we allemaal iets van leren. Fijn dat de kleinkinderen willen koersen en die gaan dat goed doen, zeker weten!!!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.