Eddy Planckaert
Volledig scherm
Eddy Planckaert © Play4

Eddy Planckaert doet mee aan ‘De slimste mens’: “Erik heeft mij serieus liggen stalken”

TVErik Van Looy (59) had vanavond heel wat te vertellen in ‘De Cooke & Verhulst Show’. Voor de gelegenheid had hij de trailer voor het nieuwe seizoen van ‘De slimste mens’ meegenomen. Daarnaast maakte de quizmaster ook de naam van een nieuwe kandidaat bekend. Zo maakt niemand minder dan Eddy Planckaert (63) straks zijn opwachting. 

9 reacties

 • christiane dewaele

  2 maanden geleden
  Niemand is verplicht te kijken hoor. Maar persoonlijk heb ik een boontje voor de Planckaerts Een hechte familie met het hart op de tong. Had Eddy wel liever in de jury gezien want denk niet dat hij de slimste mens word en we hem dus al spoedig gaan moeten missen Denk dat hij te nerveus is voor zoiets. Werken en wroeten dat je maar spelletjes spelen en winnen nee dat word het niet.
 • Karine Roeland

  2 maanden geleden
  Gelukkig kijk ik naar zoiets niet. De zeespiegel stijgt, het niveau van de Quiz blijft dalen. Het zou meevallen mocht er een andere presentator presenteren en de kandidaten echt slim waren.
 • Johan Planckaert

  2 maanden geleden
  lachen gegarandeerd..
 • Jenny stevens

  2 maanden geleden
  Nogmaals ik kijk graag maar in de jury zijn er vele die op m n zenuwen werken dan kunnen we niet meer zappen zelfs met Telenet
 • Peter Vanrenterghem

  2 maanden geleden
  Nu zeg ik zeker mn tv abonnement op.
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.