Eddy Planckaert
Volledig scherm
Eddy Planckaert © Play4

Eddy Planckaert doet mee aan ‘De slimste mens’: “Erik heeft mij serieus liggen stalken”

TVErik Van Looy (59) had vanavond heel wat te vertellen in ‘De Cooke & Verhulst Show’. Voor de gelegenheid had hij de trailer voor het nieuwe seizoen van ‘De slimste mens’ meegenomen. Daarnaast maakte de quizmaster ook de naam van een nieuwe kandidaat bekend. Zo maakt niemand minder dan Eddy Planckaert (63) straks zijn opwachting. 

9 reacties

 • christiane dewaele

  1 jaar geleden
  Niemand is verplicht te kijken hoor. Maar persoonlijk heb ik een boontje voor de Planckaerts Een hechte familie met het hart op de tong. Had Eddy wel liever in de jury gezien want denk niet dat hij de slimste mens word en we hem dus al spoedig gaan moeten missen Denk dat hij te nerveus is voor zoiets. Werken en wroeten dat je maar spelletjes spelen en winnen nee dat word het niet.
 • Karine Roeland

  1 jaar geleden
  Gelukkig kijk ik naar zoiets niet. De zeespiegel stijgt, het niveau van de Quiz blijft dalen. Het zou meevallen mocht er een andere presentator presenteren en de kandidaten echt slim waren.
 • Johan Planckaert

  1 jaar geleden
  lachen gegarandeerd..
 • Jenny stevens

  1 jaar geleden
  Nogmaals ik kijk graag maar in de jury zijn er vele die op m n zenuwen werken dan kunnen we niet meer zappen zelfs met Telenet
 • Peter Vanrenterghem

  1 jaar geleden
  Nu zeg ik zeker mn tv abonnement op.
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).