Eddy Demarez
Volledig scherm
Eddy Demarez © vrt

Eddy Demarez opnieuw aan het werk bij Sporza na ongepaste uitspraken

ShowbizzHij stond enkele maanden op non-actief, maar intussen is Eddy Demarez (53) opnieuw aan de slag bij de Sporza-redactie, achter de schermen weliswaar. “Een traject in het teken van herstel”, klinkt het bij de VRT. Afgelopen zomer werd Demarez van de buis gehaald na enkele ongepaste uitspraken over de Belgische basketbalvrouwen. Of hij in de toekomst ook terugkeert als presentator, is nog niet duidelijk.

35 reacties

 • jean pierre leemans

  2 maanden geleden
  EDDY DEMAREZ Een schitterende carriere wordt je van harte toegewenst Veel sportplezier, in je sport programma-s
 • Walter De Vuyst

  2 maanden geleden
  Demarez heeft zijn 'straf ' gekregen en zijn kwetsende woorden teruggenomen . Incident gesloten . Laat de Cats nu ook maar eens bewijzen dat ze meer waard zijn dan de top acht in de wereld . Het aantrekken van een nieuwe coach en het inpassen van meer diversiteit zijn de eerste belangrijke stappen . De Cats zijn te lang een regionale dorpsploeg geweest met dito mentaliteit .
 • Luc Van den Brande

  2 maanden geleden
  Blij je terug te zien en te horen.Alles slijt,en je bent echt super goed in wat je doet.Veel succes en doe verder zoals voorheen.
 • Patrick Moers

  2 maanden geleden
  Hij zal nooit meer dezelfde zijn.Let op mijn woorden.
 • Carl Casier

  2 maanden geleden
  Eindelijk worden de bedoelde off-line woorden hem niet meer aangerekend bij de uitoefening van zijn beroep. Dumarez is en blijft een steengoede sportjournalist. Blij dat we hem nu zullen terughoren en terugzien.
 1. Duik in een magische wereld vol verrassingen: dit zijn onze favoriete fantasyreeksen
  Streamz

  Duik in een magische wereld vol verrassin­gen: dit zijn onze favoriete fantasy­reek­sen

  Magie, mysterieuze wezens en bovennatuurlijke verschijnselen: deze week staat onze Kijkgids helemaal in het teken van de beste fantasyseries uit streamingland. Het voor de hand liggende ‘Game of Thrones’, dat het genre overstijgt, tref je niet aan in deze lijst. Wel op het menu: een ongewoon bondgenootschap (‘A Discovery of Witches’, Streamz), een victoriaanse fantasiewereld (‘Carnival Row’, Prime Video), een onbevreesde monsterjager (‘The Witcher’, Netflix), spirituele levensgezellen (‘His Dark Materials’, Streamz) en een vervloekt eiland (‘Lost’, Disney+).
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.