Eddy Demarez
Volledig scherm
Eddy Demarez © vrt

Eddy Demarez opnieuw aan het werk bij Sporza na ongepaste uitspraken

ShowbizzHij stond enkele maanden op non-actief, maar intussen is Eddy Demarez (53) opnieuw aan de slag bij de Sporza-redactie, achter de schermen weliswaar. “Een traject in het teken van herstel”, klinkt het bij de VRT. Afgelopen zomer werd Demarez van de buis gehaald na enkele ongepaste uitspraken over de Belgische basketbalvrouwen. Of hij in de toekomst ook terugkeert als presentator, is nog niet duidelijk.

35 reacties

 • jean pierre leemans

  1 jaar geleden
  EDDY DEMAREZ Een schitterende carriere wordt je van harte toegewenst Veel sportplezier, in je sport programma-s
 • Walter De Vuyst

  1 jaar geleden
  Demarez heeft zijn 'straf ' gekregen en zijn kwetsende woorden teruggenomen . Incident gesloten . Laat de Cats nu ook maar eens bewijzen dat ze meer waard zijn dan de top acht in de wereld . Het aantrekken van een nieuwe coach en het inpassen van meer diversiteit zijn de eerste belangrijke stappen . De Cats zijn te lang een regionale dorpsploeg geweest met dito mentaliteit .
 • Luc Van den Brande

  1 jaar geleden
  Blij je terug te zien en te horen.Alles slijt,en je bent echt super goed in wat je doet.Veel succes en doe verder zoals voorheen.
 • Patrick Moers

  1 jaar geleden
  Hij zal nooit meer dezelfde zijn.Let op mijn woorden.
 • Carl Casier

  1 jaar geleden
  Eindelijk worden de bedoelde off-line woorden hem niet meer aangerekend bij de uitoefening van zijn beroep. Dumarez is en blijft een steengoede sportjournalist. Blij dat we hem nu zullen terughoren en terugzien.
 1. OnlyFans-model Veerle Peeters getuigt: “Megan en Pommeline verdienen mogelijk tot 30.000 euro per maand”
  Play

  OnlyFans-mo­del Veerle Peeters getuigt: “Megan en Pommeline verdienen mogelijk tot 30.000 euro per maand”

  In ‘Play Café’ was OnlyFans-model Veerle Peeters op bezoek. Ze vertelt er over de positieve, maar vooral ook over de negatieve kant van het platform. Zo is het voor mensen met een bepaalde fanbase haalbaar om grote bedragen in de wacht te slepen dankzij het medium. Maar aan de andere zijde zijn er ook een hoop gevaren aan verbonden: “Loverboys van vroeger, dat zijn nu de agentschappen.”
 2. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  21

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 1. James Cooke zal eerste naam voor nieuw seizoen ‘James de musical' live bekendmaken in de Lotto Arena
  Play
  TV

  James Cooke zal eerste naam voor nieuw seizoen ‘James de musical' live bekendma­ken in de Lotto Arena

  Dit weekend vindt ‘James de musical live’ plaats in de Lotto Arena. Een show waarbij onder meer Bart Peeters, Margriet Hermans, Willy Sommers en Natalia het beste van zichzelf geven door mee te spelen in hun eigen musical. Maar in ‘Play Café’ onthult James dat er nog iemand extra aanwezig zal zijn tijdens de show. Met name de gloednieuwe gast voor het volgende seizoen van ‘James de musical’. “We gaan dit weekend de eerste naam bekendmaken en die gaat er ook al bij zijn dit weekend”, vertelt James.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 3. Sam Smith onder vuur wegens opvallende outfits: “Als die slank en hetero was, zouden ze hun toejuichen”
  Celebrities

  Sam Smith onder vuur wegens opvallende outfits: “Als die slank en hetero was, zouden ze hun toejuichen”

  De Britse superster Sam Smith (30) - die in mei 2019 uitkwam als non-binair - bracht vrijdag een muziekvideo uit voor hun hitsingle ‘I’m not here te make friends’. Daarin zijn heel wat weelderige kostuums te zien, waaronder een roze bontjas, een crèmekleurig korset en fonkelende handschoenen met bijpassende tepelbedekkingen. En daarover krijgt de artiest nu bakken kritiek via sociale media. Al wordt dat wel tegengesproken door de fans van de ster.