Eddy Demarez in Dag Allemaal
Volledig scherm
PREMIUM
Eddy Demarez in Dag Allemaal © © VRT

Eddy Demarez komt volgens collega’s getekend uit seksismeschandaal: “Hij is nu constant op z’n hoede”

ShowbizzVier maanden na hét tv-schandaal van de nazomer is Eddy Demarez (53) weer aan de slag bij de VRT. Maar z’n huidige administratieve functie staat in schril contrast met zijn eerdere bezigheden in de spotlights. Zijn collega’s zien hoe de affaire hem getekend heeft. “Geloof me, Eddy komt van ver”, klink het onder meer. Vraag is: hoe reageren de Belgian Cats op zijn terugkeer?

76 reacties

 • patrick de bock

  6 maanden geleden
  Wat een gezever allemaal. Op cafe aan de toog worden er tussen pot en pint nog veel straffere verhalen verteld. En daar wordt dan eens flink mee gelachen and that’s it !
 • Rudy Van Dam

  6 maanden geleden
  'Hij is nu constant op zijn hoede'. Zoals hij had moeten zijn enkele maanden geleden en zoals het altijd zou moeten zijn!
 • Lucas Vissers

  6 maanden geleden
  Hij heeft enkel de waarheid gezegd ! Kunnen ze de waarheid dan niet aan misschien ?
 • Marc Puystiens

  6 maanden geleden
  Nog een prettig leven verder. Vroeger was het tof om beroemd te zijn. Nu moet het een hel zijn in deze verzuurde en onverdraagzame maatschappij. Wie nog nooit een opmerking maakte over iemand anders mag nu reageren. Normaal wordt het nu muisstil.
 • Vincent Salembier

  6 maanden geleden
  Eddy Demarez, ik was deze zomer in Italië toen deze 'rel' in België uitbrak. Ik moet eerlijk zijn, toen ik het filmpje daar voor de eerste keer zag, lag ik bijna plat van het lachen.Geweldig humoristisch en bijzonder origineel.