Ed Sheeran komt naar de Qube.
Volledig scherm
Ed Sheeran komt naar de Qube. © Qmusic

Ed Sheeran komt naar Qmusic voor intiem concert (en jij kan erbij zijn)

Muziek‘Shape of You’, ‘Perfect’ en ‘Bad Habits’, stuk voor stuk grote hits van de Britse sensatie Ed Sheeran (30) die iedereen luidkeels kan meezingen. Op vrijdag 22 juli maakt de internationale ster zijn opwachting in Brussel voor zijn Europese Mathematics-tour. Tot dan hoeven zijn fans uit de Lage Landen niet te wachten om hem aan het werk te zien, want Ed Sheeran komt op dinsdag 5 oktober naar Qmusic voor een intiem optreden in The Qube in Nederland. 

1 reactie

 • Patrick Claeys

  1 jaar geleden
  Ongelofelijk zeg! Ik ben maar een ouwe man, maar kan mij eens iemand uitleggen wat er zo speciaal is aan dat ventje, laat staan z'n "muziek"? Toen ik jong was, tóen waren er nog echte artiesten! Artiesten die nú nog steeds meegaan.
 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.