Instagram/teddysphotos
Volledig scherm
© Instagram/teddysphotos

Ed Sheeran is stiekem verloofd: "We zijn heel gelukkig en verliefd"

De zanger heeft eind 2017 zijn vriendin Cherry Seaborn ten huwelijk gevraagd. Dat maakte de zanger vandaag bekend via Instagram. Het koppel kent elkaar van op school, maar begon pas in 2015 te daten. 

5 reacties

 • Caroline Bex

  5 jaar geleden
  Ja, Tony, jij komt echt van een andere planeet. Deze zanger heeft tophits gemaakt...
 • Thierry Vansweevelt

  5 jaar geleden
  Ik denk dat hij alleen iets durft met iemand die hij al kende van voor zijn succes. Want voor zijn rost haar zal het niet zijn dat de dames afkomen.
 • Tony Heymans

  5 jaar geleden
  Ed Sheraan , Ed Sheraan wie is dit , wat doet ie en vanwaar komt ie ? Blijkbaar leef ik op een andere planeet ?
 • Ingrid Charlier

  5 jaar geleden
  Dikke proficiat
 • David Lievens

  5 jaar geleden
  Dat verklaart wel enkele van zijn teksten.
 1. RECENSIE. ‘The Big Door Prize’: “Machine, waarom leven wij?”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘The Big Door Prize’: “Machine, waarom leven wij?”

  ‘Supermarkt’ en ‘toekomstperspectieven’. Ziedaar twee woorden die sinds Delhaize-gate voor heel wat deining zorgen. Maar ook twee woorden die het opzet van de nieuwste tiendelige serie op Apple TV+ weggeven. Daarin raakt een klein Amerikaans stadje in de ban van een mysterieuze machine die van de ene dag op de andere in de lokale kruidenierswinkel opduikt en ieders ware levenspotentieel belooft te onthullen. Of deze scifi en midlifecrisis-gevoelige dramareeks van ‘Schitt’s Creek’-producent David West Read ook z’n eigen levenspotentieel kan ontsluiten, laat staan ten volle kan benutten? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Architect Vincent Van Duysen, vriend van vele celebs, duikt op met Jason Statham: “Ook Kanye West komt bij mij thuis langs”
  PREMIUM
  Showbizz
  9

  Architect Vincent Van Duysen, vriend van vele celebs, duikt op met Jason Statham: “Ook Kanye West komt bij mij thuis langs”

  De Vlaamse architect en interieurontwerper Vincent Van Duysen (61) heeft heel wat wereldberoemde vrienden. Kanye West komt er al tien jaar geregeld over de vloer, Julianne Moore is één van zijn beste vriendinnen en recent postte hij ook een foto waarop hij samen met acteur Jason Statham te zien is. Wie is de man precies, en hoe komt hij aan zo’n indrukwekkend netwerk?