Elton John en Ed Sheeran in de videoclip van 'Merry Christmas'.
Volledig scherm
Elton John en Ed Sheeran in de videoclip van 'Merry Christmas'. © YouTube

Ed Sheeran en John Elton maakten brokken tijdens opnames kerstnummer: “Ik had hem bijna vermoord, het scheelde geen haar”

ShowbizzEd Sheeran (30) en Elton John (74) scoren met hun kerstnummer ‘Merry Christmas’. Het vrolijke nummer werd in minder dan 48 uur zo’n 10 miljoen keer bekeken. Maar het had ook anders kunnen aflopen, want Ed geeft toe dat hij Elton bijna per ongeluk om het leven bracht. “Die bel vloog maar nipt naast zijn hoofd.”

 1. Ben Rottiers gaat deze zomer met pensioen: “Maar tegen een ‘Kampioenen’-special in het rusthuis zeg ik geen nee”
  Play
  BV
  1

  Ben Rottiers gaat deze zomer met pensioen: “Maar tegen een ‘Kampioenen’-special in het rusthuis zeg ik geen nee”

  Ben Rottiers (63) zal voor velen altijd Pol De Tremmerie uit ‘F.C. De Kampioenen’ blijven, maar binnenkort komt er einde aan z’n rijke acteercarrière. “Op 1 juli mag ik met vervroegd pensioen en daar ga ik ook van genieten,” vertelt hij in een nieuwe Showbits. Al mogen regisseurs hem wel nog bellen voor kleine opdrachten. “Ik zou graag nog eens een drugverslaafde, dronken geilaard spelen”, lacht hij. Ook tegen een speciale extra aflevering van ‘De Kampioenen’ zegt hij geen nee. “’De Kampioenen’ in het rusthuis? Ik zie het nog gebeuren.” Bekijk het interview in een nieuwe Showbits.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.