Halyna Hutchins op een recente filmset
Volledig scherm
Halyna Hutchins op een recente filmset © VIA REUTERS

Echtgenoot Halyna Hutchins reageert op haar tragische overlijden: “Ik heb al gepraat met Alec Baldwin”

CelebritiesEen tragisch ongeluk kostte donderdag het leven aan cameraregisseur Halyna Hutchins (42). Acteur Alec Baldwin (63) schoot haar per ongeluk neer op de set van de film ‘Rust’. Haar weduwnaar, Matthew Hutchins, heeft ondertussen met Baldwin gesproken. Dat laat hij weten in een reactie aan The Daily Mail. 

 1. Staan Karen, Kristel en Kathleen binnenkort na 14 jaar opnieuw samen op het podium?
  Play
  Showbits
  21

  Staan Karen, Kristel en Kathleen binnenkort na 14 jaar opnieuw samen op het podium?

  Ex-K3’tje Kathleen Aerts is even terug in België. Ze spendeerde heel het weekend op de Vakantie Expo in Antwerpen om vakantiegangers warm te maken voor Zuid-Afrika. Kathleen en haar gezin organiseren reizen naar haar tweede thuisland en andere Afrikaanse landen. Ze opende recent ook haar Droom Guesthouse, dat VTM-kijkers leerden kennen in het programma Villa Zuid-Afrika. Jarne trok naar Kathleen toe om te vragen hoe met haar gaat. En hij polste ineens naar een mogelijke K3-reünie. Het verrassende antwoord van het ex-K3'tje kom je te weten in een nieuwe Showbits.
 2. KIJK. Harry Styles kiest voor glitterpakje tijdens optreden (én fans zijn er gek op)
  Play
  Muziek

  KIJK. Harry Styles kiest voor glitterpak­je tijdens optreden (én fans zijn er gek op)

  Harry Styles (28) start zijn tournee met veel glitter en glamour. De artiest staat erom bekend speciale outfits met felle kleuren en vloekende patronen te dragen. Maar tijdens zijn optreden in Los Angeles gaat hij nog een stapje verder. De Britse zanger draagt een glitterpakje dat van top tot teen glittert en fonkelt. Fans zijn er helemaal gek op. “Dit is mijn favoriete outfitkeuze van hem. Ik hou ervan wanneer hij schittert”, klinkt het op sociale media.
 1. Voor het eerst zonder Nicole: geen oog blijft droog wanneer Hugo Sigal een muzikaal in memoriam brengt
  Play
  Showbizz

  Voor het eerst zonder Nicole: geen oog blijft droog wanneer Hugo Sigal een muzikaal in memoriam brengt

  Het afgelopen jaar moesten we noodgedwongen afscheid nemen van enkele mediapersoonlijkheden. Arnold Willems, Reinhilde Decleir én Nicole Josy. Om hen te eren mocht Hugo Sigal een nummer zingen. Voor het eerst zonder z'n geliefde Colleke stond hij weer op het podium. En dat zorgde voor grote emoties. Niet alleen bij Hugo, maar ook bij alle aanwezigen. De zanger werd - terecht - getrakteerd op een minutenlange staande ovatie en kon rekenen op troost van presentator Gert Verhulst.