Halyna Hutchins op een recente filmset
Volledig scherm
Halyna Hutchins op een recente filmset © VIA REUTERS

Echtgenoot Halyna Hutchins reageert op haar tragische overlijden: “Ik heb al gepraat met Alec Baldwin”

CelebritiesEen tragisch ongeluk kostte donderdag het leven aan cameraregisseur Halyna Hutchins (42). Acteur Alec Baldwin (63) schoot haar per ongeluk neer op de set van de film ‘Rust’. Haar weduwnaar, Matthew Hutchins, heeft ondertussen met Baldwin gesproken. Dat laat hij weten in een reactie aan The Daily Mail. 

 1. Ophef om Thaise koning die 14 vliegtuigen vol schatten laat arriveren in Duitsland
  Royalty
  29

  Ophef om Thaise koning die 14 vliegtui­gen vol schatten laat arriveren in Duitsland

  De Thaise koning Maha Vajiralongkorn (69), die door het leven gaat als Rama X, doet opnieuw heel wat wenkbrauwen fronsen. Na meer dan een jaar afwezigheid is hij opnieuw neergestreken in Duitsland, waar zijn uitspattingen meteen weer voor diplomatieke spanningen zorgen. Zo was er ophef omdat de vorst met 30 poedels en 250 bedienden arriveerde, al was dat blijkbaar nog maar een fractie van alle bagage: de Thaise koning liet ook veertien vliegtuigen vol peperdure schatten invliegen, zonder controle en zonder daar één euro belasting op te betalen.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.